53

Анонимен

преди 6 години

Няма го този дидплей, защото като цяло е изостанал. Резолюцията е съпоставима с Галакси S 5

52

Анонимен

преди 6 години

Да живее маркетингът, а баламите са купуват

51

Стив

преди 6 години

Искате iPhone X - ами КУПЕТЕ СИ ГО и спрете да ревете по форумите . Какво толкова е станало? Всеки ден излизат нови телефони .

50

....

преди 6 години

.... а ако не си го купя- какво правиме? Попитал плахо Мечо Пух...

49

стефчо

преди 6 години

ако вадя тези пари за 2 дни работа бих си го взел,но роб на пластмасови вещи не бих станал никога...

48

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм на 100%, че продуктите на Apple са с високо качество. Но да давам 2300 лева за мобилен телефон е нелепо. И ако прочетете цялата статия ще разберете, че най голям ръст на Айфоните има в Индия, в същата тази Индия където повече хора имат мобилни телефони, отколкото собствени тоалетни.Съжалявам, но като умен човек предпочитам да си купя мобилен телефон за 100 лева но да имам тоалетна където да мога да си извършвам нормалните човешки нужди без да се стискам.

47

Алчо

преди 6 години

Моят е 109 лв. 109 пъти падна, 109 пъти се намокри и още говоря щото не трперя за минутите.

46

Рв

преди 6 години

Да бе да....ще ти дадът в сащ новия айфон безплатно. Що дрънкаш без да знаеш нищо. Кой ще ти го даде? Т- mobile? Verizon?at&t? Кой? Плащаш сейлс таксите, подписваш 2 годишен договор и после по 30 кинта на месец докато го изплатиш. Другия вариант е плащаш и тръгваш.

45

Чалгокантроп

преди 6 години

Хората знаят, че тук има компексирани скъсаняци, които да му скомат на лизинг. Та малко му искат на тоя ***!

44

Анонимен

преди 6 години

В САЩ го получавате от някой от трите големи оператора Напълно безплатно, само си плащате таксите.За последен модел Самсунг плащате на оператора само 20 $. В Канада е подобно.Не можем да ги стигнем американците скоро.

43

Анонимен

преди 6 години

Не е скъп, зависи колко печелиш.А и никой не ви кара да го купувате.

42

Румен

преди 6 години

тичайте на двора се изпишкате,мийте си краката и лягайте да спите на топло до кюмбето...недейте се прави на оригинални,на гърба на неща,които са тооолкова далеч от вас

41

Румен

преди 6 години

към Теленор ,може да имате последния модел телефон от всяка марка за 1000 на година...никой няма да купи айфона кеш,не пишете глупости...с план и лизинг е стотина лева месечно...по-малко от цигарите ви!

40

istinata

преди 6 години

Ako vseki ima pari shte kara merzedes i shte ima i phone.no ne e taka povecheto ste finansovi vegani

39

Анонимен

преди 6 години

На аpple само акциите имат някаква стойност, продуктите им се от типа за заблудени клиенти, но са добри в умението си да заблуждават най добрите в света, и затова акциите им стойностни,Продуктите сред българския потребите няма да коментираме, защото българина гледа цена-качесво а те продават марка и не влизат в критерия на нашия пазар.Има чат пат някой заблуден българин, но се губят сред андроид потребителите, и като имат проблем, а те винаги имат проблем,им се чудиш на глупостта,

38

iFag

преди 6 години

Барзо селинджьри, че ще свьршат:)))

37

до 2

преди 6 години

Че тя мойта заплата е 5К ама да не мислиш, че ще дам толкова пари за телефон, тоя за 200 си ми върши перфектна работа

36

пенко

преди 6 години

Представете си как "древните " евреи са "начукали" в главите ви "такавата " /пети -към първи прешлен/ религия!!!После са зглобили за "начуКВА .не" и ..."АЛЛАХ -БЪЗИК ...религията" !!! ИНФОРМЕЙШЪН -БАЛАМУРКЕЙШЪН... ТЪПАКОС-ИНСТРУМЕНТС !!! НА ЕЗИКА НА ***...ТЕ -АЙФОН -ПО -ВИСОК ЗВУК ---НА БЪЛГАРСКИ ..".ЛЕЛЕЕЕ...МАНИ... ЛЕЛЕ -МЪЪНИ -ЛЕЛЕЕ" !!!

35

Анонимен

преди 6 години

Те китайците още утре ще пуснат същия на една трета от цената

34

dsadsa

преди 6 години

Ей сега...