32

Анонимен

преди 6 години

До до бфсnaziiiiii ?

31

до 26

преди 6 години

Ама да забранят и отборите от София да взимат най-добрите играчи от отборите извън София и да видим тогава колко ще е забавно.Да видим школите им работят ли въобще и колко бой ще изяждат при всяка среща извън " софийските дербита ".

30

Анонимен

преди 6 години

Удоволствие беше да гледаш Лудогорец как играха , как упражняваха преса още в половината на Брага , как се бореха за всяка първа топка и как влизаха с нужната доза агресия , когато португалски играч беше с топката.Още по-голям кеф доставяше пълното надиграване над португалците и особено първото полувреме я докараха дотам човек да си мисли , че са поне с двама човека повече или , че Брага не знаят за какво са на терена.Български отбор да играе така убедително не се беше случвало скоро.Браво!

29

до 5

преди 6 години

И понеже Лудогорец не излязоха от половината си второто полувреме затова гола падна точно тогава.Сигурно Брага си го вкараха.Никаква засада няма и гола си е редовен и това го каза в студиото бивш национал и много добър играч като Дончо Донев.За какъв си се помислил та да слушаме теб ?

28

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

жалко удивителен се чете и разбира като все едно че лудогорец е бил жалък. един жалък отбор бива надигран тотално, а не изпуска противника си. по добре статията да я беше писала михаела.

27

Анонимен

преди 6 години

и 1:1 пак е добре. На наще като че ли към края на мача им свърши въздуха. Последните 10 тина минути брага тича повече.Успех нататък, Лудогорец!

26

Анонимен

преди 6 години

До petarЕ какво да гледаш, брато? Как играят кючек българските футболисти ли в чалготеките ли?!? Те на терена не могат, свиквай и по-зле ще става.

25

asd

преди 6 години

Отбора е български, треньорите са българи, организацията е българска, има си и наши играяи, които играят когато не са контузени и са във форма. Другите отбори да гледат, да се учат и ако успеят да развият нещо различно от татуиран чалгаджия, татино синче, избутано с много кинти, за сметка на някой истински талант с желание за яко бачкане, тогава да се явят и да отстранят някой отбор в Европа, на който поне съм му чул името или името на града, от който идва.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Че кой ти иска задълженията да се подмазваш, бе!?!? Има някой хабер от теб!?!? Ако имаш задължения да се подмазваш на Софийски "грандове" - подмазвай се! Добре, че ви няма на стадиона в Разград - дрогирани и зомбирани ***, ухаещи на синтетична дрога. Ние тук си местим "кренвиршите" от единия в другия крачол за вашето мнение. Браво на футболистите от ЛУДОГОРЕЦ! Гледам ви с удоволствие!

23

до бфс

преди 6 години

Моля управата от БФС да забрани чуждите фудболисти в БГ първенството, хайде да ви видим тогава, кой кого. Кой ще играе в нашите отбори, кои БГ фудболисти? В левски имат ли достатъчно, В ЦСКА-софия имат ли достатъчно БГ фудболисти, Ботев, Верея и т.н.??Имат ли бре? Вас питам? ААаааа питам и друго, Домуса ако даде двойни заплати на най-добрите Бг фудбоисти в БГ, да не би те няма да преминат в Лудогорец или ще се останат в Левски, ЦСКА, Ботев и т.н.Който дава парата, неговия отбор играе и това е!

22

Анонимен

преди 6 години

защо говорите за домусчиев постояно защо не гледате Лудогорец как играе това е важното играе един много прияте футбол с много достоинсва дали със верея или с брага или с левски просто ми е кев да ги гледам и разбирам че не си губя времето напразно а вие завистиците се чудите как да изкарате от девет извора вода гледаите си левски и цска тогава и им се наслаждаваите на неземната им игра

21

Анонимен

преди 6 години

Какво сте ревнали бе? Кой български футболист ще отиде да играе в Разград? Ми чи то там няма дискотеки и чалгарски с интелект на картоф. Кво ще прави клетия там? Иначе може да наемат Божинов - да гони топките като излязат извън очертанията на терена...

20

Крали Марко

преди 6 години

Домуса е изчадие на ада. Дано си получи възмездие той и неговата семка за всички злини които причинява на българскя народ.Иначе чужденците от Лудогорец играха приятен футбол. Средно европейско ниво.

19

Анонимен

преди 6 години

Важното е 4е Це ц Ка и Ле у ски са пратени в ъгъла и скимтят.

18

Падението на Домуса

преди 6 години

Пишат се неистини какъв бизнесмен бил Домусчиев, обаче мен много ме съмнява, че той е реален бизнесмен. Повечето от положителните коментари за Лудогорец са написани от платени тpoлoвe на Домуса - те за заели цялото пространство на Спортал и подобните там. Напишете нещо срещу Лудогорец например вдругиден когато Домуса не е платил и няма да видите такива отговори.Домуса толкова е паднал, че вместо да се занимава с бизнеса си, плаща на драскачи да го хвалят. Ако не беше жалко щеше да бъде смешно.

17

До Хелиос

преди 6 години

Първо: не ми говори за патриотизъм ,след като името ти е далеч от българското изписано на латинеца!Второ: не съм лаик,а съвсем обективен реалист ! Трагедията на националният ни отбор съвсем не е следствено-причинно обстоятелство на чужденците в Лудогорец,а такова на БФС ! И ако имаме качествени футболисти,бази,треньори и правилна футболна философия ,защо Лудогорвц да им пречи ?! Футболът отдавна е бизнес,но Лудогорец го правят и печеливш за нас-обикновените фенове,а останалото е МАФИЯ

16

Анонимен

преди 6 години

Само да кажа, че в Барса боготворят Лео Меси. Той е аржентинец, но нали се сещате, че ако всички като него в отбора са гении на своите си постове, каталунските фенове няма да имат нищо против Барса да е съставена само от аржентинци или чужденци( не испанци)? М? Само че, и разградчани не ги *** за вас останалите кво мислите за отбора им. Те се радват на победите на отбора, а не кой играе в него. Мр.ете от злоба!

15

Martin

преди 6 години

До Домусчиев е оли**ренСамо да спомена, че преди хегемонията на Лудогорец българския национален отбор пак си беше трагичен. Не виждам защо Лудогорец се изкарва виновен за всичко.

14

Домусчиев е оли**рен

преди 6 години

Лудогорец е добре сглобен отбор от чужденци, който вреди на българския футбол. Мога да кажа, че след хегемонията на Лудогорец, българския национален отбор е трагичен.Най-трудните моменти на Лудогорец са домакинствата защото това е отбор без фенове. На мачът Монтана-Лудогорец присъстваха 97 зрители на стадиона. Ако ще гледаме чужденци защо да не стоим в къщи и да гледаме Премиер Лига на Англия, първенстата на Испания, Германия и Италия.Домусчиев е олигарх, който презира българите.

13

Hellios

преди 6 години

Чета тук, някакви футболни лаици дават примери с Челси и т.н.Сега, ще ви дам примерен съствав на Българския национален отбор по футбол, ако всичките 10 отбора от Първа лига има по 20 чужденци в съставите си:1.Ренан2.Натаниел3.Пластун4.Моци5.някоя друга чернилка6.още някоя друга чернилка7.Мисиджан8.някой от Мадагаскар9.някой от Бразилия10.някой от Румъния11.някой от Бразилияи още 5 резерви от която държава си искате от света. *** и Българския национален отбор!!!!