14

майймун с диплома

преди 6 години

Обичам космати котета, и нямам нищо против, ако и краката са с косми.Стига с тези бръснати ягоди, 90те свършиха отдавна .Натуралното се завръща.

13

Анонимен

преди 6 години

Шарън Стоун има излъчване, освен красотата и затова стана толкова известна. Разбира се всеки остарява и не може да се иска на 59 години да изглежда като на 27 години, когато игра в "Мините на цар Соломон", например. В "Музата" на 41 години Шарън Стоун си остана все така красива.

12

Анонимен

преди 6 години

Замислих се , че не се сещам за някаква нейна роля , освен тази в рекламите за козметика и се допитах до википедия, и такъв живот не му го пожелавам на никой, няма деца, прескача от креват в креват, няма постижения в киното , освен това че е извества с известността си от "Първичен инстинкт" , че той пияницата Чарли Шиин има повече запомнящи се роли в киното.

11

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че е прибегнала до пластика!!! Просто чертите на лицето й са напълно различни, контурът, носът, изражението...Само с козметика няма как. Това я прави различна Стоун, хубава и поддържана, но различна.

10

Анонимен

преди 6 години

Много първобитно и ГЛУПАВО е да се бръснат краката. Космите стават четинести. Ако не ги е бръснела, а ги е премахвала умно, на 60 въобще нямаше да има косми. Нищо не пишете за космите на ръцете. Много е смешно да си без косъмче на каката, а с рунтави ръце.

9

"-"

преди 6 години

Готина си беше на младини, готина си е и днес.... въпреки годините си!Ееех, и ние бяхме млади, когато я гледахме в "Първичен инстинкт"!!!!

8

Циник

преди 6 години

Страхотна беше с Майкъл Дъглас и Бат Слай....Иначе - с милионите и/им всеки може да се отдаде на плуване...разходки...фитнес....или каквото там правят милионерите..:-)

7

Hans Rus

преди 6 години

До ГюнтерТи си гнусен комунист бе мекотело такова... какво ти разбира на тебе главата - ти си животно в човешки облик... Ти знаеш ли въобще коя е Шарън Стоун, A?

6

бай Валчхо

преди 6 години

*** виздом"Стара риба няма"

5

Гюнтер

преди 6 години

Това са краварските радости,показваш си оная работа и ставаш велик символ за подражание.Нищо особено като актриса.Краварски ценности в действие..Как такова недоразумение като "Мадона"разийш,става певица на хилядолетието!?!?...Пълно тотално опросстачване на мах!!!

4

Анонимен

преди 6 години

до 5 Бате, на 34 години като беше в Първичен Инстинкт...бих й облизал всичко. Сега няма начин , брат..освен да изпием с нея по бутилка вино пред камината и ...да се стоплим под завивките.

3

aa1830

преди 6 години

Краката и и небръснати бих и ги ***!

2

Анонимен

преди 6 години

А ботоксът не се ли брои?

1

Анонимен

преди 6 години

То на тая възраст. .Според мен рядко се сещаш :)))