15

Иван-работник в ММИ

преди 6 години

И че в Мините взимаме с премиите средно по 1500 лв.за ненормалните условия на труд,а не по 3500 како се тръби по-медиите.Това защо не го отбелязвате бе МИШКИ

14

Иван-работник в ММИ

преди 6 години

Защо не излезете пред хората и не им разясните за какво иде реч.МИШКИ!!!Защо не договаряте евентуалните съкращения(които предстоят),с хубави обещетения и поне 1,5год.на борсата.Да ви кажа ли защо?-защото ще си загубите ПРИВИЛЕГИЯТА,не работата.Къде дават пари да пиеш по цял ден кафета и да пушиш цигари на топло.Защо се криете бе МИШКИ от хората?Това защо не го казвате бе МИШОЦИ?

13

Иван-работник в ММИ

преди 6 години

Защо не изплюете камъчето,че предприятието си отива,че няма елементарни условия на труд,че няма материали и ръкавици,че от време на време няма вода за пиене,а трябва да си носим,за това че не се заплаща извънредния труд,както е по-трудов договор,а работим по-повече часове,че няма резервни части и помощна механизация.Това защо не го кажете бе мишоци,ами се лигавите и си мислите че хората са прости с вашите смешни и лъжливи 5-10%,които са за тримесечия.МИШКИ!!!

12

Иван-работник в ММИ

преди 6 години

Стига сте лъгали бе мишки(става въпрос за синдикатите).Работа в Мини Марица Изток ЕАД-работя в производството.Никакви заплати няма да вдигате,защо лъжете бе мишки.Ще се вдигат тримесечията,което не значи,че ти вдигат щатната заплата-има разлика.Защото тримесечията преките ръководители ни ги режат-все има за какво да си наказан.Като ти сложат 2 минуса и взимаш едно няма нищо.Защо лъжете бе червеи такива.Гледате как да си запазите седянките и хубавите заплати.Защо не изплюете камъчето.

11

Стоян

преди 6 години

До АнонименМай си спал с отвити крака и си сънувал ГЕРБ - сънища !!!

10

Койчо

преди 6 години

Заплатите в Мини Марица изток са около 1200лв!!!!!! Даже В ТЕЦ2 не са 3800лв както се споменава тук. В Мините работник 1200лв, началник 2500лв.А ако някой мисли,че е много да дойде да види как се изкарват тези пари!!!!!Друг въпрос е,че % винаги е в ущърб на работника!

9

анонимен

преди 6 години

До Анонимен За началник производствата е вярно, но работниците не получават толкова- някъде наполовина от това което си писал

8

mery

преди 6 години

И после пак ще кажат че в Стара Загора е висока средната работна заплата, а в самия град се работи основно за минимални заплати! Да почнеш работа в Марица Изток даже като чистачка трябва да имаш солидни връзки!

7

Анонимен

преди 6 години

Искам да ми увеличат заплатата с 200 %. Толкоз.

6

Анонимен

преди 6 години

И в ЛУКОЙЛ заплатите на работниците са над 2 800 лв.Началниците в производството взимат около 4-5 000 лв.Може да са руски, ама поне плащат доста прилични заплати като за БГ.

5

до 2

преди 6 години

Около 130 000 $ на годишна база, което дори в Калифорния си е приличен доход.

4

Анонимен

преди 6 години

Частни фирми са, могат да вдигат с колкото си решат.

3

Анонимен

преди 6 години

Мариците са собственост на руски компании, регистрирани в САЩ.Руска собственост са, също като Лукойл.

2

Митко - любопитко

преди 6 години

А в "Макси Марица Изток" колко ще е увеличението и докога ще е в долари ?

1

Туск

преди 6 години

А, ти корко получаваш, бе, ***.