35

Trump

преди 6 години

Извинявам се но прилича на Ром тоа Валери Симеонов , нямам нищо лично към Вицепремиера

34

Zohan

преди 6 години

Тоя май му шуми нещо в главата.

33

турист

преди 6 години

ТОЗИ КОГА РАБОТИ ЦЯЛО ЛЯТО ПО МОРСКИТЕ КУРОРТИ СЕГА ПО ЗИМНИТЕ??

32

Анонимен

преди 6 години

Абе този Министър на Шума ли е?.... Или май е кръгла 0...

31

Джентълмен

преди 6 години

Да слагат във всеки хотел пакетчета с тапи за уши по стаите и готово.А си ноя винаги тапи за уши когато отивам с някоя соубордистка в Банско.Щото хъркам яко и им давам да не ме будят ,че съм хъркал.

30

Кръчма без оркестър

преди 6 години

На 8-ми Декември да заповяда.

29

ОП

преди 6 години

Това означава наобратно .Курортите са място за бягство от Ежедневието .Вместо да купонясвам в Къщи и да вдигам шум на съседите , аз наемам стая в Курорт и Купонясвам на Висока Музика .Този човек май има Проблем с Възприятията за Добро и лошо ?

28

Анонимен

преди 6 години

Да не са спрели алкохола в София ?!

27

Анонимен

преди 6 години

Само като му види човек мазната грозна мутра и ще го разбере що за мекотело *** продал и майка си за някой друг лев.А що се отнася за проверките по зимните курорти,интересно ще е в Банско,да видим,дали ще има смелост да отиде в руското селище над Банско да провери там за звука хахахаха

26

Анонимен

преди 6 години

От националистите по големи нацисти няма ! Тези медузи са най продажните и отвратителни мекотели

25

Osman

преди 6 години

Az da ne go podhvana , che ste mu schupya praznata kratuna, za tova che blaskache stara jena na granitzata.I tozi typ e vizepremier.Boje pazi BG.

24

Анонимен

преди 6 години

Пълната неадекватност на този човек плаши. Това ли е най-важното, което един вице премиер трябва да върши? Той е в позиция да нареди на редица подчинени на него да извършват тези проверки.

23

ала бала

преди 6 години

а един от хотелите му козия рог аз.ще го проверя там е голям бардак абе винкел некадърен властоман и лъжец

22

DO СИМЕОНОВ

преди 6 години

Знам че няма да ме чуеш . Но остави Младите да си правят Купони , знам че и ти си бил Млад и те е Яд че си Дърт вече , това е Живота .Дори по времето на СОЦА имаше Дискотеки и Кръчми , дори по времето на Турското Робство е имало Ханове с Жива Музика .Дерзай Брат , Старостта Няма да ти Прости .По-добре Провери Мафията в Хотелите и Автобусните Фирми да не избива Децата ти и Децата ни .

21

Анонимен

преди 6 години

ще си направи една екскурзия и зимата

20

Аз

преди 6 години

Браво, Симеонов, на правилен път си! Жалките хейтърчета ще вият ако не правиш нищо, ще *** и ако действаш. Няма угодия . Тази държава се нуждае от ред и спазване на законите . Само който не се е опитвал да спи при чалгарски красъци всяка нощ , само той не знае колко опасен може да е шумът. Нормалните хора те подкрепят!

19

Нормален

преди 6 години

Не го харесвам Симеонов, но за шумотевицата е прав. Нищо добро няма да стане в нашата държава докато приятното прекарване /на почивка/ се асоциира с литър домашна ракия и цяла нощ викове под звуците на чалга оркестър. Страхотен етикет имаме - евтина алкохолна дестинация за ол-инклузив пропаднали европейци.

18

Реалист

преди 6 години

Може би това не е най-важното в държавата, но аз съм за шумотевицата да престане. Нашите курорти са се превърнали в бардаци с денонощна дандания и много алкохол. Качествените туристи не искат това. Да има обезшумени дискотеки, но ресторантите не са арена за чалга изригвания.

17

Анонимен

преди 6 години

Ще го затрупа виелицата нейде...

16

LO{O

преди 6 години

Симеонов първо да си оправи Автобусната Фирма .