13

Една чужденка в Бг

преди 6 години

народа. Много хора лъжат, много хора не си вършат работата, чоплят семки и се хилят тъпо. Пропадане на обществото. Лоша система, з Герб гласуват богохулници, те са техния електорат, с тях трябва да се справите. Изгониха гражданите от страната, съсипаха държавата. План Ран. Защо позволихте всичко това!!!!!!! Защо предадохте България. Аз дори не съм българка. Защо допуснахте изпростяване на населението , нито здравеопазване, нито съдебна система, нито парламент, нито образователна система. Пълен п

12

Анонимен

преди 6 години

Gerbetite ne se li napluskaha ve4e da se mahat dr gladni da doidat 3 mandata i milioneri s 6 apartm. Hoteli fa. Gorkite schte se prasnat ot km si

11

Наблюдаващ

преди 6 години

До 8 Анонимен. Последните 4 избра са резултат от оставките на *** и протестиращия устрем към демокрация. Защо тогава не се сети за парите? Ако трябва, избори до дупка, за да се измени тая гробарска и патриота СК напаст!

10

Анонимен

преди 6 години

Оставете правителството да работи, стига сте ламтяли за власт, червенушки!Отивайте си в Русия!

9

Анонимен

преди 6 години

Щом има какво да се краде, значи трябва да има вот на недоверие! И пари за избори е по-добре отколкото за кражби! Нормалните хора си сменят работата на 5 години, а политиците престояват във властта нездравословно дълго! И за тях самите, но най-вече за нас!

8

Анонимен

преди 6 години

Ако някой иска предсрочни избори да си ги плаща сам. Това са непредвидени разходи. В бедна България няма пари на всеки 2 години да харчим милиони за кефа на неуспели политици. Не виждам какво ще се промени с нови избори - ще влязат пак същите лица. Не - омръзна ни!

7

опса

преди 6 години

БСП/ДПС с бял автобус на моста и два вагона от Видин и Джебел срещу корупцията на прехода и преди това...а на Марешки тъста сигурно пак му обещал, че ще го правят другарите я премиер, я президент, или поне кмет на София

6

Анонимен

преди 6 години

Може ли драскачите от този сайт да обяснят по какво точно е експерт лицето Харизанов. Имам нЕкакви спомени за едни напоителни системи там като какъв е бил и сега какъв е май е поредната калинка която е експерт по всичко.

5

Анонимен

преди 6 години

До ОТ НАРОДА1789г е революция с парите на Ротшилд. За какво да дават пари олигарсите, като ние сме им паднали в ръцете. В БГ нищо няма да тръгне по мед и масло, защото никой не го иска. За 30 години читавите поколения си заминаха, а де що се роди различно от скот, емигрира отдавна.

4

Анонимен

преди 6 години

Явно др. Решетников е дал много пари на др. Лъжа и сега иска резултати. Да ама не . От др. Нинова не можеш да очакваш нещо положително . Тя просто прибира парите и ги изпраща на сина си в САЩ . Ало..о...о защо не в Русия .

3

ОТ НАРОДА

преди 6 години

НАЙ УСПЕШНИЯ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИ ....НАРОДА КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ 1789г ...............И ВСИЧКО ЩЕ ТРЪГНЕ ....ПО МЕД И МАСЛО !!!!!!!!

2

помним

преди 6 години

Този Георги Харизанов не беше ли ексшефа на Напоителни системи. Сега станал политически анализатор, боже, боже..

1

Момо

преди 6 години

Загуба на време и трошене на народна пара. ГЕРБ и Патриотите са единни в парламента относно правителството, така че вота няма да мине.Трябват избори, на които бъдат избрани коренно нови лица в политиката, но за съжаление българинът е с къса памет и гласува все за едни и същи партии и коалиции.