21

Петърчо

преди 6 години

Излиза че и да погледнеш жена в гърдите й се счита за сексуален тормоз според Бъзфийд . Е не се казва дали става въпрос продължително зяпане или случаен поглед но това достатъчно говори че американците изкукуригаха и започнаха да стигат крайностите във всичко. В САЩ вече е лошо да си бял хетеросексуален християнин. Всичко останало е ОК, Тръмп е сатаната а Македония й е виновна на Хилъри (google-> hillary blames macedonia). Американските извратени ценности от утре и при нас. Ай наздраве бръснене!

20

Кривондел

преди 6 години

Ще подиря някой известен, който е бил около мен га съм бил чавдарче, па ще го нахокам, че ме е щипнал по бузата. Почти съм убеден освен това, че когато минахме веднъж на манифестация, Тодор Живков на мен махаше... сигурно ми е махал да идем в спалнята. Край. Тормоз. Време е за извинения.

19

Edna

преди 6 години

Добре де, аз като жена, ДЪРЖА мъжете да флиртуват с мен! Къде точно е тормоза?

18

Dublin

преди 6 години

...eto zatova vseki moi one night stand za poslednite okolo 2 godini e prilezno zasnet na skrita kamera s HD format...., ta dori i nai-slepiat politkorekten sudia da ne moze da ne PROGLEDNE...Ce to seXXA v dnesno vreme e kato ruska ruletka-eli ste te gepne kravarsko suzdaden vuv voenna laboratoria virus na spin..., ili naglo-saksonski zakon za sexuall harrasment...Abe,problemite se suzdavat ot edin centur...

17

Анонимен

преди 6 години

И аз си поисках от колежката, но не ме отрази, сигурно утре ще ме изтипосат тук.А другата не отказа, дали и тя ще се оплаче от мен. Май не, защото ще остане на сухо.

16

Румен

преди 6 години

Как го е обвинила?В Туитър,Фейсбук?;)сега си спомням,в детската градина,като бях, една леличка ме видя под душовете и си позволи обидни клалификации по адрес на мен,относно някои природни дадености....смятам да я обвиня!

15

Анонимен

преди 6 години

Много интересно ми е защо не се следят новините в оригинал, а се цитира ТАСС

14

Анонимен

преди 6 години

Пак там - всяка жена, ако реши че нещо не я "кефи" и ако успее да докаже че е правила сeкc с теб - без никакви други доказателства за каквото и да е, може да те осъди за изнасилване.Не е нужно скъсани дрехи, белези свидетели. Нейната дума е абсолютно достатъчна! И не е нужно да е веднага след акта.В тази връзка преди време бяха много полулявни декларации, които подписва жената, декларирайки,че доброволно прави секс.Не знам дали все още е полулярно това, а може би и това вече не е достатъчно!

13

боби

преди 6 години

Тея съвсем изперколясаха. Вече чакам кога някоя 85 годишна баба ще обвини Кърк Дъглас че я е тормозил през 1958 година...

12

Не само жените-Луди!

преди 6 години

Преди години ТАМ, сестра на колежка в супермаркет идва на гости. Сестрата била французойка и по френски обичай ЦЕЛУНАЛА присъстващите колежки и КОЛЕГИ.При което един женен колега получил нервно разтройство и буквално се разболял от факта че чужда жена го целунала на публично място. После се наложило спешно французойката да ходи у тях -при болния- и да се извинява на него и на жена му и да се обяснява, че не е имала нищо в предвид и че това са просто френските традиции и т.н.

11

Анонимен

преди 6 години

Направо съм потресен!! Това ако е сексуален тормоз, то народът в САЩ съвсем е полудял. Вече естествени неща, като задявката се првръщат в проблем. Толерастията постепенно превръща хората в абсолютни роби на някакви противоестествени правила, наложени от разни маргинали и подкпрепени явно от дна клика гадове, чиято цел е всички да са им роби /т. е. да ги държат в ръчичките си с нещо/. А уж равенствео, свобода, дрън, дрън. целта на това е точно обратната. Да няма хора със собствено мнение.

10

Гошу

преди 6 години

Чета и не мога да повярвам на ушите си, както би казал Вучи :) Е добре де, какъв начин има тогава, да флиртуваш и да свалиш една жена? Някой знае ли? Защото ако и направиш комплимент, че я харесваш, тя ако не те хареса веднага ще каже, че е сексуален тормоз. Остава значи само варианта да седим и да чакаме те да ни свалят, не виждам друг начин

9

Анонимен

преди 6 години

В САЩ от твърде старателна защита на правата на жените вече тотално са станали неадекватни. За да правят с'екс, първо жената започва да съблича партньора си - той не смее, за не каже тя след това, че е била и'знасилена. Накъде отива света. Към гей-паради, както изглежда.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако ще и да я беше изджасал в задния двор- все тая , престъпленията си имат давност. Аз ако съм ще я съдя за клевета. Пък тя нека доказва че съм я познавал преди 40 години

7

Анонимен

преди 6 години

Хаха, Смяяях , казал й голяма си сладурана, в колко часа свършваш работа, че после сме спретнали едно купонче. И айде , да се оплакваме, щото вече съм стара мома на 50 години, работя за 6$ на час и дано изкарам някой лев.

6

Анонимен

преди 6 години

То в Холивуд всички са такива. Чудя се как още не са почнали разказите за Джон Триволта /чели сме за любовта му към мускулести масажисти/, Уди Алън /който се ожени за доведената си дъщеря, Морган Фрийман /който пък са залюби с доведената си внучка/, Дейвид Карадайн /който бе открит с женски дрехи, обесен в един хотел/ и т.н. Просто един свят на разврат и много пари, а тия дето сега се оплакват навремето са били част от това, облажили са се , а сега се сетили да се правят на морални

5

анонимен

преди 6 години

1=20 м и не се види от земята какво му се лепят на този грозник

4

щщд

преди 6 години

Тази жена заслужава да бъде изпратена на снимачна площадка в Саудитска арабия. Там ще постигне пълната си сексуална независимост.

3

Анонимен

преди 6 години

Този бял културен човек се държал непристойно! А как ли тогава се държат негграта на снимачната площадка, заобиколен от бяла разкрепостена красавица!?

2

ами

преди 6 години

Знаех,че краварите са прости,ама пък чак толкоз.....