11

Румен

преди 6 години

няма значение кой и как се казваима хаос,организиран,да може да се краде яко..

10

Анонимен

преди 6 години

До Т.ПетковБедността, сиромашията ограбва не само физически българина а и духовно и от тях се ражда аграсията и умразата. Българските политици дори и не се замислят каква умраза акомулират с политиката на несправедливост, с политиката на подтискане и притискане в ъгъла на работещите,пенсионерите. Всички статистики ще им извадят очите и им показват колко народа ги мрази и това е породено от тяхните действия, от ежедневните им изцепки на корупция и безнаказаност и това ще избие някой ден...

9

Т.Петков

преди 6 години

Като чета коментарите си мисля, боже какви глупави, злобни и безотговорни хора има в България и какъв клюкарник е Интернет.....

8

Анонимен

преди 6 години

Има ли значение кой ще е поредният алчен и ненаситен политик ? Тия като се качат на по-високо и забравят какво е било на ниското !Не е случаен този стремеж да си политик ,не случайно дават пачки пари да се вредат като депутати,политици....не смятате ли че трябва да им се отнемат мноооого права за да си отдъхне народа от тези иззедници ?

7

Анонимен

преди 6 години

Ха, преди години Боко беше намерил здравната си министърка (тая преди ДеситУ, забравих й името)) на една бензиностанция. Сега, като гледам снимката, тая кандидат-министърка, май Тиквин я е намерил на паркинг. Или се лъжа?

6

Анонимен

преди 6 години

Lele taja sllobna prosta partiika ujas ot tran na glok atanadiva vtora drugarkata ot gerb

5

Анонимен

преди 6 години

Drugarkata ot gerb bivschata partika bkp li nikoga tja e nekadarna kato atanasova daritkiva e i slobna sekendurka

4

Георгиев

преди 6 години

Разбрахме как пак по втория начин е набутан за министър Г-н Николай Петров анестезиолога на каката на премиера Бойко Борисов. Сега сигурно да очакваме да сложат пак по същата линия и неврохирургът на каката на Борисов. Шуробаджанащина от всякъде.

3

Анонимен

преди 6 години

Дариткова е по-грозна, а сестра и пък хем грозда, хем дебела.За това и Мършата си хвана оная какичка, дето му открадна стотина милиона, спестени от закуски.

2

обективно

преди 6 години

Хора, така наречени журналисти, знам че е трудно е че не ви плащат добре да сте профита, ама това на снимката не е Дариткова!!!Дайте си малко зор. бяхте много добър сайт преди време.

1

Анонимен

преди 6 години

Тая не беше ли балдъзата на Миро Мършата, дето окраде напоителни системи, обзаведе младата си любовница с имоти за милиони, назначи Калинка Илиева, трови ни с 20 годишно ирландско месо, а сега балдъзата ще ни лекува?Вервате ли?