28

анонимен

преди 6 години

вчера трима заптиета навлизат на бьлг територия да вьрнат кола заради някакьвпечат а според мен да откраднат жените в колата и нашите псевдограничари гледатбезплатен сеир цялата смяна аут от границата да вземат мотиките и на село

27

Djak Sparo

преди 6 години

За предателите на Родината СМЪРТ!Затова трябва да има смъртна присъда.

26

Do vladi

преди 6 години

Нз те какви са но и за теб съм сигурен :)

25

Влади

преди 6 години

От комунизма, милиционер, а сега полицай(граничен) е символ на тъ.пота и рушветчийство. И по 6 бона да им дават като заплата, повечето ще са пак корумпирани. Защо, защото са близо до мръсния мед, а те са все нищи духом, прости момчета, с пищови.

24

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Балъци да кибичат в калта за 500лв трудно се намира,всеки гледа допълнителен доход да изкара.

23

Факт!

преди 6 години

Субектите, пишещи публикации с ника "Камелия Цветанова" правят повече правописни грешки от коментиращите отдолу!

22

Анонимен

преди 6 години

Ей до това води политиката на Суджук Паша и Ушев Цецо и яловите им опити с трици да ловят маймуни. Нали много ви знаеха устите?"Като не ви харесват заплатите в МВР-напускайте!"А брадатите талибани си влизат през разградения двор.....

21

Анонимен

преди 6 години

Празна раница не пази граница, господин ***.

20

Анонимен

преди 6 години

Ама как да слагате минуси на циника бе *** то е национална гордост

19

Анонимен

преди 6 години

Затова имаме разузнаване. Внедряват един сред тях, разкриват ги, и после - директен разстрел на гадовете. И на "бежанците" с пачките, и на корумпираните граничари. Всички до един под ножа. Леле, ако ми падне един граничар с подкуп, на какво ще го направя. Ще се моли да умре.

18

Патриот

преди 6 години

Малко им взимат, повече трябва. Защо да ги харчат в Германия?

17

Българин

преди 6 години

Няма лошо. Свежи пари в икономиката. Само канала да си ходи направо до Германия. Те и без това тук не искат.

16

Анонимен

преди 6 години

Хем имаме ,,великата българска стена ,,хем ,,пиле не може да префръкне ,,хем нама преминали ,,бежанци ,,хем пък има канали ,каналджии ,че и граничари с тях . Нещо се оплетохте като в патки калчища от многото лъжи .

15

Циник

преди 6 години

Кой *** ми слага минуси...въпреки 100% истина в коментарите ми?***...че и т&п!

14

Анонимен

преди 6 години

ИЗПРАЩЯЛИЯ *** РАДЕВ ДА ОБЯСНИ КОЛКО ПОЛУЧАВАТ ШОПАРИТЕ ЗА ДА ШПИОНИРАТ НЕЗАКОННО ФЕЙСБУК, ВАЙБЪР И МЕСИНДЖЪР НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ????СЛЕДЯТ, *** И ЧАКАТ НА 20 ЗАПЛАТИ....

13

Циник до 12

преди 6 години

Мизерните заплати у нас - са ЧУДЕСНА ПОЧВА ЗА КОРУПЦИЯ - ФАКТ!Немец не би рискувал службата, и пенсията си за грошове!Офентлихе динст - държавна служба!По закон не подлежи на съкращение...пенсионира се рано...ползва куп привилегии

12

До 9

преди 6 години

До *** до 6Но и България не е Германия или Англия, нали?!! За да искаме подобни заплати.Ако малко се спрат кражбите и корупцията, заплатите ни могат и да се пооправят.И в крайна сметка, никой не ги държи на сила, на тази заплата.Могат да си потърсят друга работа. И стига вече с това оправдание, че някой краде, защото заплатата му била малка. НЕ! И никога не е било така, специално в митниците.Там си плащаш, за да влезеш в системата, за да можеш да КРАДЕШ.

11

Анонимен

преди 6 години

Е другари полицейски синдикати, как сте и защо искате повишаване на заплатите . Май наистина трябва да се съкрати цялото МВР и да започне назначаване с конкурс , но по нови правила .

10

До 2

преди 6 години

До МомоПитай светия бащица на нацията- Бойко, защо това не се случва.Той се бори с контрабандата. Такив анеща като корупция не го интересуват.

9

Циник до 6

преди 6 години

Мъъъъъничка разлика - митничарите в Англия и Германия не работят за 5000? годишно!