11

До 10

преди 6 години

Може би трябва и твоите деца да са парализирани,тогава ще вземаш двойно.*** ли си,рогач ли си ,но коментара ти е отвратителен.

10

Анонимен

преди 6 години

А хилядарка на месец си е добра сума, без да работиш. Аз гледам две деца сама и заплатата ми е 520 лв. Дали да не ходя и аз да рева по телевизиите?

9

Коментатор

преди 6 години

Срамота, Българийо! Срамота, държавници!

8

Аз

преди 6 години

Данакоплатеца, не е работа на учителите да казват на държавата да си свърши работата. А държавата нехае, защото народът го позволява. Нехае не само за този случай. Тя нехае за смешните пенсии, за ТЕЛК иска инвалидите да бъхтят път до 6 ( ШЕСТ) комисии, искаше и редовно болните да накаже финансово заради фалшиво болните, а българските майки трябва да издържат себе си и децата си с пари ПОД минималната заплата. Кой е виновен? Учителите ли? Не. Двойкаджии като теб, дето все учителите са им виновни.

7

данъкоплатец

преди 6 години

Учители има ли това дете, че да алармират заспалите властници??? Или фалшивите ни будители са били заети да празнуват пресветлия български празник хелоуин? Да се отнеме наградата Кмет на годината на търновския кмет!

6

Анонимен

преди 6 години

А бившето министърче на здравето дало 1,7 мил на зетя и това било законно.Що за човеци са тия?Даже днес имат наглостта да говорят за будители?!Еднокнижници, нямате право да споменавате имената на Левски, Паисий, Ботев, Каравелов, Вазов и всичките наши безсмъртни будители!!!МЪЛЧЕТЕ!!!

5

Лора

преди 6 години

До Естествен подборТи освен, че си неграмотен си и ужасно зъл и трагично елементарен в разсъжденията си. Може би плеймейтките, които се возят в западни коли са най-умните и кадърни представители на обществото ни? Тук говорим за човешки ценности, за цели, за родителска любов, за силата на духa. Съмнявам се, че разбираш тези думи.

4

Естествен подбор

преди 6 години

Тази е някоя неудачничка която не е достатъяно флексибъл да се оправя при демокрацията и пазарната икомомика на капитализма. При капитализма и демокрацията умните и кадърните са добре, живеят в предтижни квартали с асфалтирани улици и возят децата на училище в новите си западни коли. Само некадърниците и неудачниците са бедни и им се налага да блъскат през калта, сами са си виновни, да се оправят както знавт. Капитизма с демокрация е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.

3

до 2

преди 6 години

До Някой,и кое точно адмирираш,наглостта на тая ли,една интересчийка,използвачка,получаваща безбожни пари не може да е за адмирации,а за срам е,но българите не познават тая дума,те имат други думи в речника си,като крадене,паразитиране,хленчене,наглост,самозабравяне и МЪРЗЕЛ

2

Някой

преди 6 години

Адмирации! На такива родители,децата стават истински и достойни хора!

1

БПФ

преди 6 години

Ама иначе държавата пилее колосални пари от данъците ни, за да се опита да вкара в училище здрави и прави малки, чиито единствен проблем е, че са от ромов произход и не искат да учат !!!СРАМ И ПОЗОР !!!