18

лекар

преди 6 години

До русенецБъркаш понятията лекар, мениджър, човек. Познаваш ли го лично, за да твърдиш това? Може да спасява живот и това го прави лекар, но какви са точно мотивите му като човек - не можеш да кажеш. Защото като мениджър е безскрупулен, дребнав и алчен. Стигна дотам, че да следи по камерите кой си тръгва 5 минути преди края на работното време. Такава система добър микроклимат ли има според тебе? А бонусите - за някои по 4 хиляди, говоря за немедицински състав, а за други - по 40 лв. А де?

17

Здравен работник

преди 6 години

Генерал Петров е достоен министър и пое най- правелният път.Горе главата! Той ще продължи.Тази клевета ще премине и ще разберем подлия извършител.Нека д-р Георги Тодоров да си ходи- груб и невъзпитан с такива надежди да углави Русенската Болница ,подкрепен от Нунев и Кирил Панайотов.Това не бива да се случва .Директор на НЗОК Русе -пиян и аругантен.До кога? Нунев и директора на Здравна каса РУСЕ СА НЕЧЕСТНИ И НЕДОСТОЙНИ ХОРА.

16

Анонимен

преди 6 години

След Голямото име на д-р Николай Петров трудно ще се заеме поста от достоен и честен министър.Какво му остава на Цветанов - да предложи някой верен и защитаващ частните болници.Не го ли е срам.Никога вече няма да гласувам за ГЕРб.Предадоха ни.Този министър е най-доброто за Здравната реформа,зо спогодиха този номер.Пак от Русе ли излезе това.Д-р Георги Тодоров ,Нунев и д-р Панайотов -това ли са "Честните и неподкупни хора "Ще бягат младите лекари и сестри именно заради такива несправедливости.

15

Българин

преди 6 години

Не може така лесно да си тръгне този Голям човек, лекар и мениджър.Генерал Петров е достоен и честен.Ако Бойко и свитата му позволят това.-ГЕРБ трябва да си ходи.Скалъпена история ,клевети и неверни факти ,кой го направи Частните болници ,д-р Георги Тодоров и тези които крадат.Д-р Георги Тодоров не се ползва с добро име ,слугува на Частна болница Медика Русе.Не веднъж е показал апетита си към УМБАЛ Русе АД,но никой не го иска.Кой го допусна да говори такива лъжи ?

14

Анонимен

преди 6 години

Да не вземе да покани Пери Москов! Тогава я оплескахме!

13

свой

преди 6 години

Не му върви с докторите на Боко!Крадец крадецу вЕрва ли?

12

Анонимен

преди 6 години

Ама Герб се оказаха по алчни и ненаситни от прародителката си БКП. Няма да си простя ,че гласувах за тях ! Пеевски невинен,Цацаров не дават прах да падне върху негово преосвещенство ,баце Бойко всичките му приятели като се почне от Пеевски,Домусчиев ,Златев все бели и чисти и невинни като млади булки а народа- лош материал, непроизводителен, учените некадърни ,младите и умните дето напускат България и остават хубавата ни родина да се опростачи съвсем са невидими ,за тях дори не се говори....

11

Анонимен

преди 6 години

Колко умни и млади хора избягаха от България, защото тук нямат бъдеще от такива алчни и ненаситни началници. Герб наистина много се изложиха и продължават да го хвалят и да го издигат в небесата този нагъл и алчен шеф ! Нали България е на този хал точно заради покровителството на такива алчни акули ? Хайде натирете всички млади и умни деца ,щото ние ще си дондуркаме тука само тия всеядни ***....Толкова съжалявам ,че гласувах за наглеца Борисов !

10

Бойко

преди 6 години

Ако Бойко позволи това -Редно е той да си ходи.Цветан Цветанов и Бойко са виновни за всичко .Подведоха българина да гласува.,но днес ако има избори.....На кого пречи Генерала?...На Кого ?На Цветанов и приближените му от град Бяла.До кога- Директор на НЗОК Русе пиян ...До кога ?Трета кандитатура, това е срам.

9

русенец

преди 6 години

Кой го поръча това ?Всички видяхме д-р Тодоров, и знаем кой се крие зад него !Господ дано този път накаже поръчителите ..Генерал Петров е име и ще остане ,добър лекар ,мениджър и човек.Ще дойде още по- нахъсан и точен човек !Справедливост има!

8

Никога

преди 6 години

В България не е царил такъв управлнчески хаос.Никога не сме имали по- безумни и продажни управляващи. Обърнаха държавата с главата надолу и където и да пипнеш,все гнило..... На някои обаче им харесва да живеят в демократичното блато.

7

Анонимен

преди 6 години

След д-р Петров трудно ще го открие.

6

Тато из Правец

преди 6 години

В краен случай Куни-Пръми...

5

сминдух енд чесън

преди 6 години

Карайте без министър ,като гледам недоволни няма.

4

Анонимен

преди 6 години

"Кой ще е новият здравен министър? Борисов мълчи!"Борисов, както винаги, мълчи за важните неща като ...

3

Анонимен

преди 6 години

От 1944 г. та до днес БКП-БСП се занимава само с интриги и доноси . Тази партия унищожи всичко хубаво в България .

2

Анонимен

преди 6 години

Все ще намери някой по пътищата. Нали по отбивките ги събираше.

1

Анонимен

преди 6 години

Завръщането на Д-р Менгеле Москов 2