15

Край

преди 6 години

Е те тоя свали гащите на некадърната ви държава. Без два лева в джоба, без никаква протекция показа колко ви е импотентна системата. Казвам ВИ, щото ако зависеше от мен нямаше да е такава.

14

Бай Грую

преди 6 години

Този противняк да го хванеш, да го съблечеш гол в една стая и ... бой, бой

13

ППП

преди 6 години

За ЛУДНИЦА е тоя! Не знам за какво още го съдят като нормален.

12

Хм

преди 6 години

И този герой с налудничев поглед се е размножил... Не вярвам да приключи само с едно дете. Маминка също ще да е тралала

11

А животните?

преди 6 години

Забравихте ли, че е изтезавал и умъртвявал животни за някакви налудничави експерименти? Това не беше ли престъпление? С тия 500 лв. да купуват една инжекция да му я бият и да се приключва!

10

Анонимен

преди 6 години

Тази свърхзвукова нинджа Плацентата трябва да бъде уловена, завързана и изпратена с телепорт в страната на лудите.

9

Санитарите?

преди 6 години

Крайно време е да се въведе задължително хоспитализиране на лудите! Преди, а не след като направят някоя голяма беля. Такива се разхождат съвсем спокойно

8

Живаго

преди 6 години

Трябваше да му я дадат тая плацента: загубен ориенталски вилает

7

Анонимен

преди 6 години

Аре стига с тоя сте ни занимавали оня наркоман дето ритна бабата на спирката веднага го потулиха, очевиддно тоя с нещо не е удобен на някой Да не говорим, че е световен учен. Ако беше чел Винету и ръфал филии с мас щеше да е поне директор някъде и наш човек.

6

Ужасен

преди 6 години

Нищо няма да стане от клетата ни държава, докато с бездействие или липса на закони и прилагането им, толерираме такива индивиди.

5

Анонимен

преди 6 години

С три обвинения и безобразно, провокативно държание както пред съда, така и пред медиите и обществото и го държат на свобода!? Е, това е българското правосъдие!

4

Анонимен

преди 6 години

Услужливата ни и поръчкова прокуратура го обвини само за лека телесна повреда, за което може да получи най-много само глоба, вместо за средна телесна повреда, която завършва с присъда "затвор". След като се вдигна шум около тоя, изровиха някакво смехотворно обвинение от преди повече от година. Жалка работа. И Цацаров се тупа в гърдите, че е готов за Шенген?! Айде бе, нямаме място там

3

Анонимен

преди 6 години

Тоа се е омазал до ушите бе! А аз се чудим оти смъ.рди?

2

Шебек

преди 6 години

Стига сте ни занимавали с такива смешници като този. Кажете какво става с Николай Петров и кога ще влезне на топло !!!

1

Анонимен

преди 6 години

Глупости имате къща с двор, минава някой пуска една пушка вътре в двора и вика куките да не говорим, че с пушката може да е убит някой *** доказвай че нямаш сестра ?