16

Анонимен

преди 6 години

Тръмп може да има добри намерения, но скоро ще разбере, че от президента на САЩ не зависи почти нищо.

15

Анонимен

преди 6 години

Хилъри Клинтън трябва да бъде разследвана за престъпления с/у човечеството, тя и нейната администрация заедно с Нобеловия Лауреат Барак Обама провокираха и финансираха цветни революции в Либия, Сирия и Украйна.Резултат-милиони невинни жертви.

14

Анонимен

преди 6 години

Ми тя и чистачката на Белият дом не е на фокус.

13

Анонимен

преди 6 години

Отличен въпрос- занимайте се малко и с нейните "бакии",какво все Тръмп ви е виновен?

12

ей загубен народ

преди 6 години

А бе как не разбирате,че няма никакво значение има ли или няма руска връзка!?Номера е да е непрекъснато под натиск,и да слуша!На кой му дреме за руснаците!?

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Ако ти се е размирисало, то е от Кица и Обамата. Те осмърдяха САЩ. Днес за пръв пазара в САЩ е надолъ от избирането на Тръмп насам. И националните предатели отварят шампаско с надеждата, ако съборят икономиката на САЩ , да падне и Тръмп.Ама мокри сънища само. :)

10

Анонимен

преди 6 години

Манафорт бе по-малко от 2 месеца в началото на кампанията. И изгонен от Тръмп след като го разбра. Той е колега в същата руска връзка с началника на кампанията на Клинтъница- Джон Подеста. И двамата на същата руска хранилка. Затова и брат му напусна ДНЕС. Обамовото ФБР нарочно не предупреди Тръмп за Манафорт. А Мюлър няма да избегне белезниците ЗА ПРЕДАТЕЛСВО НА САЩ.

9

Анонимен

преди 6 години

Тя работата на Тръмп съвсем се размириса. Манафорт е притиснат в ъгъла и единственият му шанс е да се разприказва какви са ги вършили с Тръмп и руското разузнаване около изборите.

8

Рок енд рол

преди 6 години

Абе дано само никой да не е на фокус на оптиката, другото се преживява. Наистина не го искам - нагледахме се и се наслушахме на политически убийства. Баста! Стига толкова!

7

Ала-Бала

преди 6 години

Преди не много години имаше политици като Рейгън, Татчер, Кол...какви са сега тези политици? Приличат на по манталитет на селски кметове - примерно на кмета на с. Галиче. Срамно е за велика страна като САЩ, да се смята, че една по-неразвита в икономическо и социално отношение страна им е решила изборите. Ако наистина е така, то светът е напълно пропаднал!

6

Анонимен

преди 6 години

Чета по долу пишещите умници и ми напушва смях . Хилари Клинтън разрешава руската фирма "Росатом"да претижава около 20% от урана на САЩ срещу няколко милиона за фондация Клинтън. И какво излиза че единият и другият са зависими от Русия. Хей много велик го изкараха този Путин. Значи който си иска този сложи за президент на САЩ.Американците просто се излагат,и наливат вода в мелницата на Русия.

5

Отговарящ

преди 6 години

Защото Хилари не е президент. Тя е била разследвана няколко пъти, затова, Тръмпи!

4

Анонимен

преди 6 години

Следствието за руската намеса в изборите напредва и примката около Тръмп се затяга. Затова се държи не като президент на САЩ а като гузен негонен бяга.

3

редник

преди 6 години

Америка ще бъде руска колония , защото вярват, че всичко се купува и продава !

2

Пепо

преди 6 години

ами то утре може да каже,че въобще не познава такива хора(задържаните от щаба му за кампанията),нормално за една склероза...и какво са му виновни другите,кой все пак е търсил помощ от руснаците? Примката се затяга-това е!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Защото - фокус-мокус.