10

Бай Кольо

преди 5 години

Интересно.Всички искаме евтин газ,но да не се произвежда от българска територия.Е няма как да е евтин докато го внасяме.

9

До Нов

преди 6 години

На развитието на Добруджа и пречи останалата част на страната, която ни източва богатствата.

8

Добруджанец

преди 6 години

До Нов: ние добруджанците може да сме незнаещи и бедни, но ще останем последни гладни в тази държава, земя имаме, зърно отглеждаме, хляб произвеждаме, животни гледаме- и суджуци се намират. Няма реки и язовири на които да разчитаме за вода, кладенците за питейна вода са от дълбоки сондажи 500-800м. Земята и водата не я даваме!

7

до 6 от славянин

преди 6 години

Против кое ''развитие''!? Добруджа храни цяла България от ЗЕМЯТА СИ и няма никакво желание да я ''развие'' до лунен пейзаж!

6

Нов

преди 6 години

Стана традиция навсякъде да се правят протести против развитието. Ами стойте гладни и не протестирайте че е са ви малко доходите. 90 % от протестиращите дори не знаят за какво става въпрос

5

Анонимен

преди 6 години

а като я отровят водата и земята и след това си тръгнат ние кво ще правим бе недорасъл ***? Дойдат ли тук почваме да ги стреляме и да ги палим!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Как ве! Росгео - мео е наша, славянска, братска компания! Не е някаква си атлантическа империалистическа змия...Искат да дадат газ на хората, а те ревнали за някаква си вода! Подкокоросали са ги хамериканските империалисти!

3

Некъф луд

преди 6 години

Дойдат ли да дупчат палете им техниката и ги отстрелвайте с ловни пушки(грешка.помислили сте ги за глигани)

2

бай Иван

преди 6 години

Коя от мафиотските групировките на БКП-БСП е решила да ни трови и от милионери да станат милиардери за наша сметка ?

1

Кьорсуфра

преди 6 години

Коя компания от БГ ще прави. Сондажит???Или може би е само на книга...Те ще го добиват и ще ни го продават на нас,,тези наши компаний;; ЗАТОВА ТВЪРДО//НЕ//