113

Анонимен

преди 6 години

То вече е опетнено името, ама хайде сега някакво петно срещу 1 мил лева в джоба, голяма работа

112

Анонимен

преди 6 години

Българският дванадесетопръсник - най-дългия в Света!

111

Визьор

преди 6 години

До АнонименАко имаш дядо или баща, член На БКП, си достоен за "генерал"!

110

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ НАГЛЕЦИ НИ СЕ НАДСМИВАТ....БЪЛГАРИ КЪДЕ СТЕ ? СЪБУДЕТЕ СЕ !

109

анонимен

преди 6 години

До 121:А не са всичките от там.Корнито не е от тях,тя е от другите-червените лъжци и крадци.Нали за корупция беше уволнена,а сега всячески се стреми да докопа кокала,дори и с цената на лъжи.

108

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ДА ЗАМЕНИМ ДУМАТА ПОЛИТИЦИ ,ЗАЩОТО ТЯ ВЕЧЕ Е ГНУСНА С ДУМАТА НЕОПЕТНЕНИ БЪЛГАРИ !

107

bolbov

преди 6 години

Гербесарите са морални хора,след като се нагушат и бъдат осветени бързо продават оставка за да запазят имената си исти като сълза.

106

Анонимен

преди 6 години

Щом като не иска името му да бъде опетнено,решението е само едно:Зет му да върне парите,които е спечелил по нечестен начин.То много е лесно да спечелиш едни пари по нечестен начин и после да кажеш:ами подавам си оставката.По-трудно е да се върне откраднатото.

105

Визьор

преди 6 години

До ШопетоНа когото, когато му е скроена шапката - тогава ще е!

104

Анонимен

преди 6 години

Шест месеца скандал след скандал след скандал след скандал след скандал след скандал след скандал........ Най после оставка !

103

От друга България

преди 6 години

Много ми хареса ! От сега нататък герберасчетата ще носят името ДАЛМАТИНЦИ !

102

Анонимен

преди 6 години

Припомняме на герберасчетата : Преди дни взривиха банкомат, взеха ..... 35 000 лв. и рискуваха затвора ! Този ваш министер гушнал .................. 1 600 000 лв. и си подал оставката!ГОЛЯМ ВИ Е МОРАЛА другарю БОРИСОВ ПЪРВИ ВТОРИ ТРЕТИ !!!

101

Шопето

преди 6 години

Мислим дека генерало не требе да оди по вили, хотели и чужди къщя. Че там изгореха Мишо Бирата, Ваньо Танов, Стоенчо Тонев. Да се варди този чиляк, че вече му е взета кройката!

100

РАЗКОЛНИКАВ

преди 6 години

Аз съм червено човече ,вълшебник ,интригант ,подлец ,коварен и крадлив.не ме ли познавате от 45години плюс 27 .Властта си лесно не давам .По скоро тоя дето посяга към нея ке го давим . Обичам парите ,жените ,сплетните и кака Корни и серГЕИ и радЕФ-1с мечтата за Грипен и разни тролчета празни дето за порички душичките продават на разни безумни нъпанари и свинари. Аз съмчервено човече ,едно джудже -вечно гладно или за власт или за сласт .Мразя бЪЛГАРИЯ ,НО ЗАТОВА ПЪК В Русия съм влюбен .

99

Анонимен

преди 6 години

Какво име няма да бъде опетнено, бе Петров.Та ти целият си на петна. Заприличал си на далматинец вече.Не те е срам.Наглец.

98

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че първия трябваше да е Караниколов. Но явно той е *** и има широк гръб зад себе си.Не че го защитавам и тоя де.

97

Анонимен

преди 6 години

АБСОЛЮТЕН НАГЛЕЦ ! ТИ САМ ОПЕТНИ ИМЕТО СИ БЕ АКУЛО НЕНАСИТНА ! НЕ ЩЕШ ЛИ ДА ТИ СЕ ИЗВИНИМ ,ЧЕ РАЗДАВАШ НАРОДНАТА ПАРА САМО НА ТВОЕТО СИМЕЙСТВО. НИМА НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ ПО-СНОСНО ! ТИ ЛИ СИ НАЙ-НЕОПЕТНЕНИЯТ ПОЛИТИК В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ ? ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ОПЕТНЕНИТЕ ПО КОЛКО МИЛИОНА ПРИСВОЯВАТ ? КАК ДА Е НАРОДА НАХРАНЕН И ДОВОЛЕН?

96

Анонимен

преди 6 години

Генералът на 58 г. се борил за името си 60 г.?!!!Негова ли е грешката или на финансовия "вълшебник" Горанов.Опазил Господ от такъв финансов министър!

95

до 102

преди 6 години

Последната му жена се казва Ваня и е на 31 години.Студентка от 11 години е в Медицинския. В момента е 4-ти курс.Може би най-после ще успее да се дипломира, тъй като Петров познава тоя-оня от преподавателите й.

94

анонимен

преди 6 години

не разбрахме новата жена на петров колко годишна е и с какво се занимавадьщеря му няма законен брак с мьжа си ако нещо се обьрка никои да не постраданещо не ми харесва този морал не се врьзва с 60 години да се гради авторитет