113

Анонимен

преди 6 години

Май твърде много права им дадохме на тия!Като не им харесва това правителство,да си вървят в Турция.Никак няма да ни липсват.А народа да си помисли добре на евентуални избори за кого ще гласува.Дали за БСП и ДПС .За тях никога няма да гласувам.

112

Мнение

преди 6 години

И тоя ката Пуч Демон иска да разцепи дърдавата .Кво да праиш , про руска партия. Виж ДОСТ е друга бира. Те са партия на Ердоган.И двете нямат място в България.Едните за Русия , другите за Турция. А нас българите на кого ни оставяте бе, аркадаши?

111

Анонимен

преди 6 години

Да не би в ДПС да няма вредни елементи. Във всичките на полит. партии ги има, но те са най удобните.

110

Mariec

преди 6 години

Еййй,дпс,дост,тук е България,какви права защитавате?нали това е работа на целия парламент?

109

страхил страшния

преди 6 години

тук е България, ДПС и ДОСТ не важат тук, да отидат при Ердоган.

108

Анонимен

преди 6 години

че партията му ще поеме курс към сваляне на правителството." Опасно изказване. Провокира лоши неща за България и българите. Незабавно прокуратурата да се сезира. Опасен, нагъл и да се вземат незабавни мерки. За такива изказвания няма и не може да има имунитет....За какво да се сезира? Всяка опозиционна партия води курс за сваляне на правителството и съставяне на ново с надеждата и тя да се включи в управлението.

107

Щирлиц

преди 6 години

Преврат ли ще прави този?

106

!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Mnogo vi vqrvah I Sam zle na cqlataBG..predatel nqma da me napravite vie drugite okolo has me mogete s men se zanimavate bonusi se davat of to to to a me s bolesti I rabota.

105

нн

преди 6 години

"че партията му ще поеме курс към сваляне на правителството." Опасно изказване. Провокира лоши неща за България и българите. Незабавно прокуратурата да се сезира. Опасен, нагъл и да се вземат незабавни мерки. За такива изказвания няма и не може да има имунитет.

104

Анонимен

преди 6 години

Карадайъ говори добре български.Дикцията му е малко по-оргинална,но това не е от незнаене на езика.Има прекрасно семейство за което се грижи и две очарователни дъщери.Не е сам като куче и не парльоти по френски,без да го знае.

103

Анонимен

преди 6 години

Мустафа ефенди, първо научи български език тогава се изказвай, или в с. Борино от където си.не си учил български.

102

Анонимен

преди 6 години

Мустава нямащ право на глаас !

101

Анонимен11

преди 6 години

До Интересно ми е.....от турците не знам,дали ще се уплаши,но началника му от ЕС,ако му нареди,и това може да стане,хем агенти,хем расисти ,са винкела-черкезин,и агентииван-шишман-шкембев.

100

Толерастия

преди 6 години

Марш от парламента на всички криводзурлати мънгaлотyрци!!!!

99

Анонимен

преди 6 години

Има ли прокуратура в тая държава да забрани ДПС и ДОСТ-етнически антиконституционни партии????

98

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

Е НА ЗОР!

97

служител

преди 6 години

Аферим МашаалаКарадайлъза идеята Вън от парламента националистите начело с В алери Симеонов с прозвището Винкела .Не е пречка искания ВОТнаред с подготовката предстоящото председателство на ЕС .

96

КАТО КАЖАТ ОТ ДПС

преди 6 години

ДОСЕГА ПРАВИТЕЛСТВАТА ГИ Е СВАЛЯЛО ВСЕ ДПСИНАЧЕ БОКО ДОБРОВОЛНО ПОДАВАШЕ ОСТАВКА, КАТО ЗАБЪРКА НЯКОЯ ВОНЯЩА КАША.НЕГОВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ДОСЕГА НЕ СА ИЗКАРВАЛИ ЦЯЛ МАНДАТ-

95

местим

преди 6 години

До Интересно ми е..... - ше си го премести, как иначе!

94

Борисв - Европа

преди 6 години

не разбрахте ли, че Борисов - Боката, ако не подава оставката да ви финтира, никога не можете да го свалите, и заслугата е на дпс и червената лидерка!