137

54364

преди 6 години

Наркодържавата на албанската мафия Косово - може, Крим и Каталуния - не, така ли?Двойни и тройни стандарти на лицемерите в Брюксел, които командват ЕС!Нищо ново под слънцето!

136

Anonymous

преди 6 години

Наркодържавата на албанската мафия Косов - може, Крим и Каталуния - не, така ли?Двойни и тройни стандарти на лицемерите в Брюксел, които командват ЕС!Нищо ново под слънцето!

135

Анонимен

преди 6 години

Отидете в Барселона и вижте, за жалост, колко малко каталунци има там...Градът е пълен с араби, ***, китайци, виетнамци, пакистанци, индийци, рускини, южноамерикански индианци...Испания отдавна е превзета от горе описаните.Обиколих я за 20 дни и ти става тъжно как са позволили това.Испанки се женят за араби срещу 5 хил ?, за да получи арабина испанско гражданство...

134

чичо Гошо

преди 6 години

Сещам се за още един избран за джихадистка мисия от Турция .Този,който се скри в турското посолство.

133

Анонимен

преди 6 години

До 124Бях в Барселона миналата седмица, градът наистина е красив, обаче паркът се казва Гюел, не Грюел, а като се возиш на метрото разбираш, че поне 70% от живеещите в града са всичко друго, но не и каталунци, така че ясно е, че тази независимост от Испания не е желана от по-голямата част от населението

132

Анонимен

преди 6 години

137 тогава не е имало НАТО и Испания не е била член на такъв отбранителен съюз

131

Анонимен

преди 6 години

138 Кое му е достойното, че подлъгва толкова много хора

130

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТО"По какъв начин ще въздейства Путин на Испания и каква сила може да упражни Путин в Западната част на Средиземно море?"---Ами, както Чичко ти Йосиф Висарионович 1936 - 1939 "в Западната част на Средиземно море". :) Вземи, та почети малко история и не се изказвай неподготвен.

129

Adolf Eichmann

преди 6 години

128. Ти нищо не знаеш май..... вземи прочети нещо. Не си ти когато си *** ;)

128

Анонимен

преди 6 години

До 131: "Ако се обьрне за подкрепа кьм Путин и Европа и Испания са в положение партер.."............и от Ким Чен Ун, и Мадуро !!!

127

Анонимен

преди 6 години

Е тея па били роби... Немам думи.

126

Анонимен

преди 6 години

Ако се обьрне за подкрепа кьм Путин и Европа и Испания са в положение партер...

125

Анонимен

преди 6 години

ПучДемон е евреин .. и името му руско хазарско демон на пуча.. на революцията.. Евреите изпращат лудите на революция , Християните в манастир , Ислямистите лекуват лудите с глад..

124

Анонимен

преди 6 години

До 124 абе ти да не си Х.Стойчков ,ей хитрец не можа да ме заблодиш.

123

Анонимен

преди 6 години

ЕС призна Косово в нарушение на конституцията на Югославия, при положение че косоварите си имаха държава - Албания. ЕС не признава Луганск и Донецк. ЕС признава отделянето на Шотландия. ЕС не признава отделянето на Каталуния. Има ли по-шизофренична позиция на ЕС по въпросите на външната политика? Защо Милошевич беше диктатор, а Рахой, който прати полицията да бие каталунците не е диктатор?

122

за 124

преди 6 години

До АнонименЕ ЗАТОВА ИСКАХА ДА Я ГЕПЯТ МАЙМУНИТЕ, АМА НЯМА КАК ДА СТАНЕ. ТОВА НЕ ТИ Е ХРУШЧОВАТА ПРОСТОТИЯ

121

Анонимен

преди 6 години

124 Запалянковщината ти е смешна . Испания не е само Барселона иначе градът е прекрасен

120

Анонимен

преди 6 години

Барселона е лицето на Испания за пред света.Там се намират всички, забележителности, с които доскоро Испания се хвалеше.Там са легендарната САГРАДА ФАМИЛИЯ на Антонио Гауди.Там е незабравимия ПАРК ГРЮЕЛ.Там е КЪЩАТА НА ПРИЗРАЦИТЕ НА ПАБЛО ПИКАСО.Там е ОЛИМПИЙСКИЯТ СТАДИОН на който през 1992 се проведе Олимпиадата.Там е и изключителното съоръжение КАМП НОУ на най-великият клубен отбор на Земята.А Мадрид е една вмирисана клоака, пълна с ЦИ-ГА-НИ от цял свят и *** от миризливите маври.

119

ЛЕВСКАР

преди 6 години

ЕЙ ИЦЕЕ ИЗПУСНА КЕЛЕПИР ДА СИ ПРЕМИЕР, ЯЗЪК. ОСТАНА СИ САМО СЪС ЗЕТЯ КЮРД, АМА И НА ТЯХ ИМ ПАДНА РЕЙТИНГА. ГОЛЯМ КАРЪК НА СТАРИ ГОДИНИ.

118

Анонимен

преди 6 години

119 Много си харесваш глупостите та ги пускаш във всяка статия