22

Ko

преди 6 години

Каталуния е Испания.Няма никакво нарушение на човешките права или на самоопределение,това е автономна област която винаги е била в Испания.Шопите,власите ,помаците и тн. в България защо не се борят за независимост защо търпят тази тирания ,свобода за всички-после и по квартали ще се разделим.Мразя ги тия от Надежда.

21

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Селските мутри в украйна имат покрепата на русия,северна корея на русия и китай, косовските престъпници на америка, ислямска държава на америка и саудитска арабия,кюрдите не е много ясно, вероятно европа,а каталунците само на българските анархокомунистчета.Даже на путин не му пука за "каталуния".Само ицата малко сбърка не трябваше да се обажда, щото се поизложи, ама пък то няма голямо значение.

20

Анонимен

преди 6 години

Западът трябва да спре да продава имоти на руснаци и да издава визи за руски граждани, защото те са в основата на подобни"революции"и са маша в ръцете на Путин срещу запада.САЩ, Англия, сега Испания, коя е следващата жертва на Путин?Санкциите срещу Русия трябва да се засилят и да продължат, докато тя стане нормална държава, дори ако трябва са минат 100 години.

19

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Ставам гледам делнали ми коментара. Що така бре анархокомунисти?Това че наричам "борците за свобода" в украйна селски мутри ли ви дразни?...Или спонсора не дава да се свързва ислямска държава с световния пазител на демокрацията и глобализма?Ето пак ще ви го плесна.

18

Активист на БКП

преди 6 години

Обаче референдумът на Слави Трифонов беше ЗАКОНЕН ,но не го признаха НЕЗАКОННО ! Защо ЕС не се намеси тогава ???!!!

17

Тато из Правец

преди 6 години

И какво ? Пак ще са си каталунци....

16

Морски

преди 6 години

ЕС = терор.

15

само бой да спукване

преди 6 години

Крайно време е на катърлунците да им бият по една тояга в *** глави за да разберат ,че трябва да спазват конститутията на Испания ! Хората искат независимост когато са малтретирани ,дискриминирани и убивани ! На катърлунците свободата им дойде в повече и започнаха да се самозабравят и да правят бели , заслужават само бой докато им омекнат *** глави !

14

Анонимен

преди 6 години

Тоягата е най - верният приятел на закона - но на време.

13

Анонимен

преди 6 години

Сега до 5-6 часа да чакаме Рахой да предложи за гласуване в Сената и пълна отмяна на Закона за земното притегляне, да насрочи дата за отмяна на зимното часово време, а ако му остане време да измисли нещо там за смяна на датата на раждане на Спасителя, и току виж е свършил кажи-речи всичко от 21 до към 24 Декември тая година. После може да си вземе и почивка покрай Нова година до некоя не-автономна дестинация. Найс А!

12

Андрешко

преди 6 години

Рахой вече не може да направи нищо на Пучдемон,но ако има истинска опозиция в испанския парламент,трябва да му поискат оставката,защото с тази недалновидна политика,може и баските да се отделят. Политикът се нарича политик,защото трябва да може умело да преговаря, така че с преговори да постига това,което желае,а не да действа от позиция на по-силния,защото ефектът е обратен. Този дядо няма дарба да бъде политик.

11

Анонимен

преди 6 години

Испанците да почват да премахват от герба знамето на Каталуния :D

10

шматка

преди 6 години

ЕС трябва да изпрати една бригада командоси от базата Гьотферен в Дания.Само гьотферените ще ги оправят тия

9

Анонимен

преди 6 години

На 21-ви декември сигурно ще избират президент

8

а

преди 6 години

Изпръхнал е.

7

Анонимен

преди 6 години

неприятна история тези хора отиват към гражданска война. Испания не може ли да поиска защита от нато??

6

Стамат

преди 6 години

Браво и смело, дори с цената на война. Шапки долу за Донбас!

5

Анонимен

преди 6 години

кво ше назначаваш ве, бас/тун? никой няма де яви на тия назначени от теб измбори и тва ше е най-големия шамар, за тебе и за оня дето се кичи, че бил "крал", а пък и без да се кичи, всичко знаят, че яко е крал...

4

Анонимен

преди 6 години

Какво е казал един сепаратист, още повече няма значение.

3

Анонимен

преди 6 години

RAXUICHO MOJE SAMO SEBE SI DA UVOLNI VECHE