15

Анонимен

преди 6 години

Поне новата система е сработила.

14

Анонимен

преди 6 години

А какво направи по въпроса Евдокия Манево, когато беше във властта?

13

AXAXAXEXEXEAXAXAXAEX

преди 6 години

NA SYD PAK NIKOI

12

Joko

преди 6 години

Само нови самолети ще измият сурата на политици и управляващи !

11

Анонимен

преди 6 години

Истинско удоволствие да гледаш/четеш за някакви бивши министри, експерти и всякакви други, от които нищо не зависи да дават мнения. Дават ги по телевизията, радио, вестници да изказват мнение какво е трябвало да се направи, къде е проблема, но те като са били на власт нищо не са направили, за да отстранят този проблем. Ако бяха на власт, тези същите хора, щяха да обвиняват бай Кольо и дъждовете.

10

До Червен клошар

преди 6 години

Ще си по-обективен ако върнеш часовника с още 12-13 години назад и съчетаеш съсипването на Водно стопанство и Напоителни системи с 3-те периода на деактуване на активите (хидромелиоративни съоръжения и инфраструктура) и съкращаването на обслужваните от тях обработваеми площи. Само за периода от края на Соц-а до 2005-та, броят на работниците намаля с пъти заради неизплатени заплати, голяма част от техниката се рапродаде в братска Гърция на атрактивни цени, а в София се носеха едни куфарчета...

9

Неа

преди 6 години

От общината звъняли по училищата дали ще приютят хората . Срам!!!

8

Червен клошар

преди 6 години

Конкретните хора са Сергей Станишев, който през 2005 г подари Напоителни системи на ДПС.Отделно в града Бургас наводнение нямаше, защото кметът е от ГЕРБ и са взети мерки, а жертвите бяха по селата с кметове комунисти.Другият път пак гласувайте за БСП!

7

Партиен член

преди 6 години

Управленско безхаберие.Това е правилното заглавие.

6

Анонимен

преди 6 години

Е ако госпожата не знае, кой?Нали Законът за водите, чиято рожба са Басейновите дирекции със структурата, функциите, задачите си и т.н. се зачена и роди именно по време на нейното министерстване. Да не говорим, че по-късно и двукратно завтори като зам. И докато с природните бедствия нещата са ясни - имало ги е и пак ще ги има, но с по-голяма честота и екстремалност, и единственото което може да се направи, е да се подготвяме, въпросът с управленското безхаберие иотговорност остава отворен.

5

Лъжа

преди 6 години

Аз имам чувството ,че чакат да завали пак дъжд, пускат язовирите, веднага камерите дават съборените къщурки и се почва пак Ес-Ем-ес кампанията за набиране на средства.А колко от набраните средства отиват до хората-това никой не знае! Срамно е от нищо и никакъв дъжд да има удавени хора, съборени сгради-все едно е валяло 20 дни! Срамно е, че цяло лято на морето не се удавиха толкова хора, колкото сега при първия есенен дъжд! Аз НЯМА да пусна ЕС-СЕ-МЕС този път!

4

Анонимен

преди 6 години

Абе Бай Цветанов пак ли ланшния дъжд е причина за това бедствие докага дъжа ще е виновен бе ***

3

тъпчо

преди 6 години

Проект Интегрирано управление на риска от наводнения в община Бургас"Продължителност: 21 месеца (08.04.2015 08.01.2017)Бюджет 548 640, 00 евро.Обща цел: Създаване на ефективен механизъм за управление риска от наводнения, чрез предоставяне на навременна информация за вземане на информирани решения от страна на отговорните институции.Пита се - КОЙ е взел парите и не е свършил нищо???Сега също ли ще заметат под килима всичко и няма да има осъдени???Докога ще търпим???

2

Анонимен

преди 6 години

Човешко безхаберие - ДА, но медиите отново ги е страх да назоват имената на КОНКРЕТНИТЕ ХОРА, защото са от управляващите и няма да е политкоректно някак си.

1

Анонимен

преди 6 години

Оставка на тикваро-калинковия некадървн кабинет.