12

6 до 11

преди 6 години

Водолей е. Но в материала се говори за "забавно, даже глупаво" , "не ви и било грижа за нищо друго" ... В планината глупостта се заплаща със смърт, изисква се ГРИЖА за всеки детайл, няма място за импулсивност, човек се подготвя години наред.Ако нямате сетива и познания да го оцените, жалко за Вас. Съвършенството винаги изглежда естествено. Питайте балерина как се танцува Жизел.

11

до 6

преди 6 години

Ами че той Боян Петров е Водолей. Наслаждава му се, разбира се - така или иначе.

10

НЕ!

преди 6 години

Не би било добре!Ако живеем без съжаления и притеснения, сме лишени от основни личностни човешки качества. Имаме психическо увреждане 100%.

9

Момиче

преди 6 години

До ГошуНищо нередно няма в това и момичето /жената/ да плати сметката, ако двамата са вече много близки и тя знае, че той в момента е притеснен финансово.Въпросът е да не е попаднала на използвач, за какъвто пише по-долу 3.Ако все още не са близки и излизат за първи път, редно е тя да предложи да си поделят сметката, освен ако той изрично не е казал, че той я кани на обяд, вечеря, на кафе и т.н. Дали той ще приеме и тя да участва в плащането, е друг въпрос.

8

Истински

преди 6 години

окултна наука, за съжаление *** хората! и дявола има сила, но да измами и подведе.. И ще познаете истината и истината ще ви направи свободни..

7

Гошу

преди 6 години

До 3Аз пък не мога да разбера що за мъж си, за да оставиш жена да ти плати сметката?

6

Анонимен

преди 6 години

Който е съставял текста, има твърде едностранчиво разбиране за наслажденията в живота. Мислите ли, че алпинистът Боян Петров не се наслаждава на живота? Например.

5

Пепо

преди 6 години

Хахаха-и сега,който не е от тези зодии,какво-снобар ли е, егоист, захлупен, не е социален тип, или какво? Всяка личност, независимо коя зодия е,си има своя чар, и ако аз, или някой друг, не може да я "види", то третия я разбира и за него това е най-божествения човек на света!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Брей, пак големи разбирачи в коментарите. Срещнали един-двама от определена зодия и решили, че всички останали са като тях. Хора всякакви, дори и от една и съща зодия да са. Голяма част от поведението на всеки е породено от житейските уроци, възпитанието и ситуациите, в които са изпадали, а това за всеки е индивидуално.

3

Анонимен

преди 6 години

Жената стрелец може и да ти плати сметката без да иска нещо от теб взамяна.Но мъж стрелец ще ти дадеш да разбереш че безплатен обяд няма.Не му от душата и сърцето за теб. Ще ти ги вземе и все едно ти си го водила и си му плащала сметките.Той те е използвал и за секс и за пари.Не е любов това.

2

Стрелците

преди 6 години

Стрелците са ларж, когато могат да си го позволят. Стрелецът си позволява някои луксове, когато има пари, купува си хубави дрехи, вкуснотии и необходими неща за вкъщи, които подбира с вкус и усет. Споделя с приятели възможностите си да почерпи, организират съвместно пътуване с гаджето, което лично той финансира.Когато няма пари, няма нищо против да го черпят и е виртуоз да си намери такива приятели, които са ларж като него, когато е с пълен джоб!

1

Анонимен

преди 6 години

Водолеят обича да се наслаждава на живота, когато някой друг плаща.Има изключения, но те са малко.