9

Наблюдател

преди 6 години

По-крадлива, корумпирана, алчна и безполезна организация от ЕС трудно може да се измисли. Дано да се затрие по-бързичко, че да живнат малко хората. Като гледам, се започна с Brexit, сега ще се отцепи Каталуния, след нея евентуално ще отдели Фландрия, в северна Италия ще се отделят Ломбардия и Венето и т.н. до окончателната смърт на евробюракратичния динозавър. На всяко неестествено нещо му идва края.

8

Анонимен

преди 6 години

Абе тия несретни брюкселски дантели що не вземат да си резнат заплатите и командировачните, докато някой не вземе да им резне ненаситните търбуси и да ги прати да разпределят фондовете на Оня Свят.

7

Анонимен

преди 6 години

ХаааТакааааа...почна да пресъхва !

6

Анонимен

преди 6 години

Моментите са два : Така или иначе 50% от еврофондовите се крадът,та ние виждахме половината от тяхната реализация.Дай Боже ,сме надценили алчността им на Бг политиците ,и сега видим поне 40% .....

5

Българина

преди 6 години

Сега като няма еврофондове срещу какво бб ще продаде територията на България за да приеме още 1600 маймуни? Четворката казаха че не им искат парите и маймуните. Но нашия плебей, чака началниците да го изкомандват. Тоя ни докара до държава зависима от външно финансиране. Че преди 1989 не чакахме на пари от спонсори дори от ссср за да имаме пътища и здравеопазване. Герб поставиха България на колене не само пред ЕС но и пред турция. 9 летящи самолета! 1914 са 40!

4

Недоволен

преди 6 години

Абе нищо добро не ни чака. Ясно е.

3

:):)

преди 6 години

колелото на разпада се завърта, рязане ограничения, недоволство и аут

2

ЩО ТАКА?

преди 6 години

МИ СЕГА? ПАТРИОТИТЕ ОЩЕ НЕ СА ЗАБОГАТЕЛИ ДОСТАТЪЧНО.

1

отдавна

преди 6 години

Отдавна трябваше вместо страстните целувки на Боко тиквата с Юнкер...за има ултиматум - или реформи или няма пари за крадене....Добре, че напуска Великобритания за да намалеят парите и да има реформа.....