13

Анонимен

преди 6 години

А пенсиите?

12

риторично

преди 6 години

Протест, протест, ама на тоя протест няма да излязат ни учители, ни лекари, ни инженери, щото на тях им ОБЕЩАХА увеличения. Ще излязат само бачкатори, ако чорбаджията ги пусне. Щото за бачкатора- 50лв отгоре. За някои това са джобни пари за деня, за други- увеличение за МЕСЕЦА. Да ги харчи ли, в рамка ли да си ги сложи, или да ги внесе на влог, та после да пишат статии, че българина забогатял и имал много пари в банката.

11

сминдух енд чесън

преди 6 години

Посланието от държавата е следното,тези ,които наричате чорбаджии ги напълнихме с пари те съответно вече благодариха ,сега се опитайте да изкрънкате нещо от тях.

10

До 8

преди 6 години

Не лъжиЗаплатите за човек с висше образование започваха от 175 лева, преди това от 155 лева, преди това с по-малко. През 80-те започваха от 155 и 175 лева. То и в САЩ преди много години един долар е бил колкото 100 или повече сегашни долара...

9

Анонимен

преди 6 години

"Заплатите пречат на бизнеса", това каза един гелосан.

8

Анонимен

преди 6 години

Заплатите в България винаги са били ниски и затова имаше , има и ще има корупция . При Правешкия хитрец Тодор Живков заплатите почваха от 120 лв. за човек с висше образование. Колкото и да се увеличават никога няма да стигнем Западна Европа по заплати , а и по нищо .

7

Анонимен

преди 6 години

Българският Феотдал Трябва да разбере,че най ГОЛЕМИЯТ МУ АКТИВ В НЕГОВАТА ФИРМА Е БЪЛГАРСКИЯТ РАБОТНИК И СЛУЖИТЕЛ ПОРАДИ НИСКОТО ТРУДОВО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ БГ.РОБОВЛАДЕЛЕЦА ПЕЧЕЛИ ПАРИ ОСВЕН ОТ НЕГОВИЯТ ТРУД И ОТ НЕГОВОТО МИЗЕРНО ЗАПЛАЩАНЕ.И Във Всяка Държава има ясен регламент за Възнаграждението на своите Съграждани.Тука *** Бизнеса не са доволни че се вдига МРЗ Става 258?.Ми като не сте доволни както обичат да казват.Ми Напуснете Развивайте си Бизнеса в Друга Държава.*** Там Няма такова ЗАПЛАЩАНЕ !

6

бг смешки 2

преди 6 години

не визирам теб говоря по принцип ! иначе си прав на 100% .....но и за тва се иска акъл ...а от българина освен дървени философии и всенайковщина няма да видиш друго ......

5

Krom

преди 6 години

До бг смешки 2 - защото предполагам, че визираш мен то да ти кажа: не е необходимо да разбираш. По просто и работещо е да вземеш на готово това което работи в по напредналите държави. Но не ни изнася, нали? Инак, да копаме според каквото лобито налага ни бива. Както и да се "подиграваме" на другите от "височината" на своята "компетентност". Хубав ден ти пожелавам.

4

бг смешки 2

преди 6 години

ЦАРЕ СМЕ в играта - на българина всичко му е ясно и му разбира ч***турата от всичко ...за тва държавата му е пълен леш .... също така сме царе на дрънкането на глупости и измишлиотини ....... за твА И ХАЛА ни такъв ! но всеки народ си заслужава съдбата .....

3

икономикаИкономична

преди 6 години

синдикалните философи като съберат членския си внос да назначат селскостопанския професор консултант на частно за 8 хиляди лева месечно

2

дядо Пенс

преди 6 години

А тия,които построихме тая държава, да живеем с 200 лв ,а ?

1

Krom

преди 6 години

То пък е много сложно. По Европа има минимална часова ставка за типове професии. Не можеш под това, а колко над него - няма ограничения. Но при нас всичко е сложно, тежко, невъзможно и така насетне. Царе сме в играта "101 защо ... да не свършим нещо". Апропо, КНСБ да не прави сезонно излъскване на позападналия си имидж, а да отиде по провинцията където всякакви феодални "бизнесмени" дерибействат над хора за по 200 - 300 лева месечно. Или ... да се застрелят.