11

Анонимен

преди 6 години

USA DOSEGA ZAKOPA 1 200 MILQRDA DOLARA V AFGANISTAN ZA SVEDENIE SSSR 96 MILQRDA I SE OTEGLI BROI USA FALIRALI SAMO ZARADI AFGANISTAN

10

Анонимен

преди 6 години

Сега американците в Афганистан са на мястото на руснаците и пак са от добрите. Добрите винаги са американци. Всички останали са лоши.

9

Анонимен

преди 6 години

С талибаните шега не бива. Американците да си спомнят 11 септмври 2001.

8

Анонимен

преди 6 години

Преди нали руснаците бяха от лошите, а САЩ беше на страната на благородните талибани? "Рамбо-3" започва с надписа: "Посвещава се на свободолюбивия афганистански народ". Сега американците в Афганистан са на мястото на руснаците и пак са от добрите. Преди бяха от добрите и сега пак....А още по-преди руснаците бяха срещу талибаните, а сега са с тях. Все са лошите. Само талибаните са ти добри ту лоши.

7

Анонимен

преди 6 години

Още една демократична държава със средновековни традиции... От толкоз много демокрация не смогват да си поръчат гал0ши с големи грайфери, заради течащите мед и масло по "улиците" (по-големите пътеки).

6

Анонимен

преди 6 години

Какъв е проблема, талибаните са си техни хора, нека се самоизбиват!!!Нали Тръмп преди 2 дена каза, че "умерените талибани трябва да участват в управлението на Афганистан"....

5

Анонимен

преди 6 години

Преди нали руснаците бяха от лошите, а САЩ беше на страната на благородните талибани? "Рамбо-3" започва с надписа: "Посвещава се на свободолюбивия афганистански народ". Сега американците в Афганистан са на мястото на руснаците и пак са от добрите. Преди бяха от добрите и сега пак.

4

Анонимен

преди 6 години

Заедно с талибаните бореха комунизма в Афганистан.

3

Анонимен

преди 6 години

Кое е общото между муджахидините ,талибаните,Ал Кайда и ИДИЛ май пастрока им е един и същ ползва ги докато му вършеха мръсната работа, а сета пунтират борба с тях.

2

Циник

преди 6 години

Баш същите са!По времето на Рамбо 3 - беха борци за демокрация....и Сусама беше лидер на патриотите...ъъъъееее...после вече не!Хубава работа ама сиг...ъъъъ....хамериканска

1

Анонимен

преди 6 години

Руснаците поне контролираха градовете и се биеха с талибаните по планините.Американците и техните съюзници и градовете не контролират, и от базите си не смеят да излязато,разчитат предимно на авиацията.Афганистан ще стане за тях,по -голямо блато и от Виетнам!