15

Азазел

преди 6 години

Гърците никога не казват - Ние имаме да връщаме 400 милиарда . Гърците казват - Ние имаме да вземаме още 32 милиарда до края на годината.

14

кофко

преди 6 години

Да се сравнява Гърция и България е неуместно.Гърция,само от туризам печели,колкото България от всичко което произвежда.Второ,корупцията в България е сто пъти по висока във всяко едно звено на държавата.Трето,в Гърция се работи по качествено.Мита за работливия българин е смешен.Гърците се оплакват,протестират,стачкуват,но в същото време се извършват реформи и се гради бъдеще,като за гърците е ясно че ЕС е най доброто за тях,щото там са парите.

13

Анонимен

преди 6 години

Как Гърция успя да излезе от кошмара на кризата при 300 милиарда евро дълг,а ние все повече затъваме в нея,като дълга ни бавно,но сигурно расте и вече е 26 милиарда???????

12

Край

преди 6 години

Германци пишат за "кошмара" на гръцката криза. Ххххааа ха. Средния грък има по-хубава къща и живее в пъти по-добре от средния германец при това без да си дава зор. Стреса му е само като падне на табла в кафенето или като му се скъса броеницата.

11

Анонимен

преди 6 години

Гърция може да е излязла от кризата, но ние все по-дълбоко нагазваме!!!!

10

Гърците

преди 6 години

винаги са били по-добре от нас,така и ще продължи.Запознатите знаят,че ДДС беше символичен в сравнение с нашия. За отпускане на субсидии от еврофондове за земеделие,гъркът показва фактура,че е закупил трактор и никой не го гледа и проверява под лупа като тук.Достатъчен е подпис на кмета на населеното място!Така с години.Вади се разрешително за строеж на 4 ет къща.Вдигат се 2,обявява че няма пари за довършване на строежа и се освобождава от данък.Жилища на така наречената 3-та линия също. Кеф!

9

Анонимен

преди 6 години

Кошмара за Гърция изобщо не е свършил. Фискалния ефект доведе след себе си много други- емиграцията на младите им висшисти е по-голяма и от нашата! Освен това, хитрите гърци само чакат да им отпуснат хватката и си почват постарому.

8

До 7

преди 6 години

ДБ прави всичко това, заради новите регулации. Вече прескочиха трапа

7

Анонимен

преди 6 години

Този "нов" заем от 1млрд е за рефинансиране на падежиращ дълг, той няма да се харчи. Така прави всяка една страна по света- рефинанаира кредитите си, докато ги обезцени. Информирай се по-добре, преди да започнеш да тролиш, некадърник!

6

Анонимен

преди 6 години

Той да каже нещо за немските банки и спестовни каси, че са пред фалит. Най-силната икономика в света с най-фалиралите банки. "Спасиха" гърция, за да не рухнат и дори така Дойче банк не може да свари да уволнява персонал, да продава банковите подразделения , които има в чужбина, прави увеличение на капитал, дълг, продава всичка което може с обяснението че ще се съсредоточава в банковото дело.

5

ББ & ЦвЦв

преди 6 години

Гърция върви напред, защото не се управлява от организирана престъпна група, приложила модела "Мултигруп" към държавата като цяло.

4

Морски

преди 6 години

За Гърция кошмара свърши,за България сега започва.ГЕРБ ще теглят НОВ,пореден заем от1 млрд.Не спряха да крадат.

3

Циник

преди 6 години

Сакатулвика искал да приложи същите мерки на немците!!! Така....така...кравата трябва да се издои до смърт! Милиони африканци...афганци...и шебеци с неясен произход са зейнали, и чакат!400 000 000 000 подарени на маляките - които никога няма да върнатКьорсофра!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Да сте видели грък да плаща данъци,всичките им къщи за гости пълни от Великден до Димитров ден,за гърка криза няма,там има море и климат и господ ги храни!

1

dmx

преди 6 години

Просто пенсионерите трябва да платят дълговете на олигархията и всичко наред, каза Шойбле. Готови сте да взимате нови кредити.