69

Бож.

преди 6 години

Човекът е прав- я се вземете у ръце,това не ви е червената армия за да кръшкате и да правите гадни номера: това е Българската армия!!!

68

54 годишен

преди 6 години

От моето поколение военни станаха само тези дето на друго място не ги приеха.На времето въпрос на чест беше да станеш инженер,учител,лекар,но е и военен.Елита от моето поколение е в чужбина и АЕЦ Козлодуй,а не в казармите.Там останаха тройкаджиите!

67

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов, не приказвай и ти а действай!Трябва да хвърчат глави!Давай им по една молба за напускане и да изчезват!

66

Бог да пази България

преди 6 години

Руските слуги готвят преврат

65

ами льотчика?

преди 6 години

Тези договори не ги ли подписа Румен Радев когато беше в министерството?Тези пилоти да не са се вдигнали срещу президента?

64

въпрос

преди 6 години

Има ли пилот в самолета?Това трябва да се разследва и виновните да се накажатНе прави чест на Президента да действа по този начин.

63

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ДОБРЕ ЗА ПИЛОТИТЕ Е ДА СИ ТРЪГНАТ ВСИЧКИТЕ ВЕДНАГА, ПЪК ТОГАВА ДА НАКАРАТ ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ ДА КАРАТ САМОЛЕТИТЕ, НАЛИ ВСИЧКИ ДРУГИ СА ВСЕ ПРОСТИ, ПЪК ТЕ СА ГЕНИАЛНИ, ПРЕЛИВАТ ОТ УМ

62

Анонимен

преди 6 години

Тези пилоти винаги могат да си намерят високоплатена работа, всяка световна компания ще ги вземе.Ама Прасимир Каракачанов за нищо не става и затова отчаяно се държи за шлифера на еднокнижника.

61

до 69

преди 6 години

Презедента оня ден летя на парада нищо им нямаше сега изведнъж се счупиха всичките самолети наведнъж как пък не се счупи един, а отворко не било бунт Съд, затвор и неустойка за неспазване на договорите и ще се научат да летят.

60

Анонимен

преди 6 години

Русия подари на Сърбия 9 самолета МиГ 29. безвъзмездно.САЩ що не се бръкнат да ни подарят и те, дори и бракми да са, ами искат да ни оскубят, както ни скубят с централите

59

Кратун

преди 6 години

Цялата ГЕРБерска св.олоч се е впрегнала да плюе пилотите. А министърът се държи безочливо и де.белашки. Абсолютно деструктивна позиция! С тропане по масата и заплахи нищо не се постига!

58

50 КИЛА СЛАНИНА.

преди 6 години

КАРАКАЧАНОВ СТАВА ВСЕ ПО-МОНУМЕНТАЛЕН.ЗА .КОЛЕДА ЩЕ СТИГНЕ 150 КИЛА.И БОКО НАТАМ СЕ Е ЗАПЪТИЛ.СЛЕДВАТ ПРИМЕРА НА ПЕЕВСКИ, НЕ ИСКАТ ДА МУ ПОЗВОЛЯТ ДА ГИ ИЗПРЕВАРИ

57

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ ПИЛОТИ КОИТО ПРАВЯТ ЦИРКОВЕ ВЪН ОТ АРМИЯТА. И НИКАКВИ 20 ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ. ДА БАЧКАТ КАТО ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРИ.

56

Анонимен

преди 6 години

До до 56ще излетите извън армията със скъсани пагони

55

до 56

преди 6 години

Ще летят такива като тебе, щом твърдиш че имаме нужда от пилоти трябва и да го докажеш. Я сегa обясни колко самолета имаме и ако дадем няколко млрд за 4-5 самолета с тия пилоти и такава бройка самолети не можем да победим дори Македония. Сърбите свалиха 2 Ф-16 с гранатомети и ракети с топлинно насочване някога и янките разбраха, че не мгат се оправят със сърбите и вкараха пушечно месо сини каски. Плащай самолетите от джоба си също и горивото им и се запиши пилот щом много ги схващаш нещата.

54

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСПОКО, СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА СЪВМЕСТНА ОХРАНА СЪС САЩ РАБОТИ, КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА КАРАТЕ САМОЛЕТИТЕ - РАЗЖАЛВАНЕ И ЩЕ КАРАТЕ ТАКСИТА И АКО ИСКАЙТЕ БУТАЙТЕ НИНОВА .

53

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов, ми качи се ти на отремонтираните самолети, що караш другите да си жертват живота?... докажи, че летят безпроблемно

52

Анонимен

преди 6 години

Абе, тоя какво образование има, отговаря ли му на длъжността военен министър? Да внимава с изказванията , защото повече в НС ще влезе, ама през крив макарон...

51

Анонимен

преди 6 години

Каквито пилотите такива и самолетите и нови бараки да им купят стане ли напечено ще пуснат вътре по един ръждив болт и ще кажат, ей на изпадна от двигателя летете си сами аз на туй корито не се качвам. Закривай.

50

cazzo duro

преди 6 години

Хайде малко сериозно. Всичко е въпрос на политика и пари. Много пари в нечии джобове. Освен посмешището МиГ 29 нашите "ВВС" имат и Су-24/25. Това желязо , извоювало си безспорното първото място по най-много аварии и катастрофи е "фронтови бомбардировач". Та питам аз: За къФ ч.е п ни са тези таралясници??? На чий фронт ще бомбардираме?? На гръцки, турски, румънски, сръбски, македонски..........???? Иде реч за парички. ЗА мнооооооого парички. Безсмислена поддръжка на едни мъртавци.