90

Анонимен

преди 6 години

Глупости!Чехия е свързана с Германия много тясно, там инвестициите са предимно и преобладаващо немски. Само говорят колкото да не заспят.

89

Handel

преди 6 години

Както винаги dnеs,bg въртя ***, въртя ***, паък си дойде на думата и почна семазни на Путин.

88

Хе

преди 6 години

И нашия дядиш Бойко е гальовна тиква, ама хората тикви не ядат.

87

Анонимен

преди 6 години

Абе какви завои към Кремъл? Това някакъв виц ли е? Просто хората оценяват реално ситуацията, а не са ревливи женички като Меркел, Макрон и техните гей-фенове. Хора като Тръмп и Бабиш са много неудобни, защото са готови да водят твърда и рационална политика.

86

ivailo

преди 6 години

То и Бойко е гальовното теле на Меркел, ама против него не пишете статии.

85

Анонимен

преди 6 години

Впрочем Путин бе казал преди години че Европа ще я затрие не враг, а ислямът и педераастиятта. Мисля, че е прав....Ако това затрива, то рассията отдавна е затрита. И двете в рассията са най-разпространените.

84

Поклон пред чехите

преди 6 години

Чехите са смел народ. Вдигнаха се и срещу руснаците, сега не търпят и запядняшките изпълнения. В Чехия Тиквун щеше да е охранител на дискотека, а в България го направихте Премиер. Това е разликата. Трябва да се учим от чехите и да ги удважаваме за това, че са народ, а не робско племе.

83

JAS

преди 6 години

А чехите наистина си гледат интереса и не са забравили нито как Западът ги продаде на Хитлер през 1938-39 в Мюнхен, нито как войските на Варшавския договор ги окупираха 1968. Освен това от сега мислят какви съседи (Германия, Австрия) с какъв преобладаващ етнос ще имат след 50-60 години

82

хехе

преди 6 години

Значи понеже Чехия, Унгария, Австрия, Полша, Словакия не искат талибани са с Русия? Ами затворете Меркел, правете повече референдуми по важните въпроси и няма да си смучете от пръстите, защо се стигна до тук! Впрочем Путин бе казал преди години че Европа ще я затрие не враг, а ислямът и педераастиятта. Мисля, че е прав.

81

JAS

преди 6 години

Бабиш със сигурност не е чист, но като министър на финансите събра за две години рекордни данъци и Чехия за първи път имаше фискален излишък, накара богатите да плащат а не да крият парите си в чужбина, проведе реални реформи и затова спечели изборите в ущърб на социалистите наду.***.ни към Брюксел

80

asdf

преди 6 години

Ами, да се организира по един референдум във всяка държава от ЕС, дали иска да остава в съюза, и който не иска, да се маха. И да се започва на чисто. Сега сме в толкова разкрачено положение, че няма на къде. Половината държави за няколко години станаха евроскептични, така политики не могат да се правят. В същото време икономиката на ЕС буксува, докато САЩ и Китай дърпат яко.

79

Анонимен

преди 6 години

да са "живи и здрави" чешките пенсионери и онези които направиха така, че чехите да пият сиромашка кръв от ЕРптата в Бг

78

Анонимен

преди 6 години

НАЛИ ЗАПАДА И ЕС ПОСТОЯННО СЕ АФИШИРАТ И НИ ПРОГЛУШИХА УШИТЕ ,ЧЕ УПРАВЛЯВАЛИ ЧРЕЗ (ДЕМОКРАТИЧНИ )ПРИНЦИПИ,АКО Е ТАКА ЗАЩО ПРИМЕРНО УПРАВНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЕС ТАКА ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ДОПИТАТ ДО ХОРАТА В СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ ,СЪЩИТЕ ТЕЗИ ХОРА ДАЛИ СА СЪГЛАСНИ СТРАНИТЕ ИМ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЧЛЕНУВАТ В ЕВРОСЪЮЗА.ПОМНИК КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМИТЕ В ХОЛАНДИЯ И ФРАНЦИЯ ЗА ПРИЕМАНЕТО НА ЕВРОКОНСТИТУЦИЯТА КАК ХОРАТА ГЛАСУВАХА И КАК УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМ ПРЕНЕБРЕГНАХА ВОТА

77

Анонимен

преди 6 години

"Бабиш подкрепи в общи линии идеята на чешкия президент Земан да се плати на Украйна обезщетение за анексирания Крим, а самият полуостров да бъде признат за руско владение."========Тази плитк0умна идея няма да хване декиш. Путин няма да влезе в този плосък капан.

76

Анонимен

преди 6 години

АКО ИЗБОРИТЕ В СТРАНИТЕ В ЕС НЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ И МАНИПУЛИРАТ ИЗБИОРАТЕЛИТЕ НА ВСЯКА СТРАНА ОТ ЕВРОСЪЮЗА НЕ САМО ЩЕ ПОКАЖАТ СРЕДЕН ПРЪСТ НА ЮДЕО-МАСОНСКОТО НЕДОНОСЧЕ ЕС ,АМИ О ЩЕ НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО СТРАНИТЕ ИМ ДА НАПУСНАТ ЕС И ДА СЕ ИЗБАВЯТ ОТ ДИКТАТА НА БРЮКСЕЛСКИТЕ ТРИПОЛОВИ ЧИВНИЦИ И ЕВРЕИТЕ С НЕТРАДИЦИОННА СЕКСУАЛНОСТЪ шМЕРКЕЛ И МАКаРОН

75

123

преди 6 години

Значи:1. Дясната чешка партия на Японеца.... WTF?2. В Чехия бирата е страхотна, колите (дето ги правят) са добри, а жените са направо супер. Щом на емигрантите не им харесва там, значи са .... ( оставям на вас да се сетите).

74

Ко?Не!

преди 6 години

"...защото международната политическа тежест на Андрей Бабиш е в пъти по-малка от тази на Доналд Тръмп. Точно толкова, колкото е по-ниско влиянието на Чехия в сравнение със САЩ..."Аха, точно два пъти ще да е :)

73

Анонимен

преди 6 години

129 Носят се такива слухове , знаеш много добре че никой от нас тук списващите няма достъп до досиета иначе в общодостъпната Уикипедия примерно в биографията на Орбан е записано че е завършил в Англия със стипендия от Отворено общество на Сорос което иска да закрива днес . Не му е чиста работата на Орбан

72

до 128

преди 6 години

В кое досие прочете лъжата ?05250

71

Анонимен

преди 6 години

127 Орбан е вербуван от Москва преди 20 години . Такъв ли искаш