25

Изрут

преди 6 години

Пуснете и я дайте на мен, аз бих обуздал тази буйна кобила. Може да седи на моето лице, колкото иска и да ми бъде строга господарка. Няма значение, че не е красавица - то при красавиците няма интрига...

24

Анонимен

преди 6 години

не ми е симпатична ,Но май е права- той е искал да го връзва с тея опашки и да ги къса сам .

23

Анонимен

преди 6 години

всъщност, радвам се, че ни занимават с излиянията на тази 'миска'. хубаво е да се види въобще колко е сивото вещество на всички миски, чалгаджийки и прочие набедени 'звезди' у нас. дала 30 бона в евро да оправи нещата, убила не убила, лъгала не лъгала. всички са като нея от това котило, хубаво да е видите що за стока ви пробутват по жълтите предавания и на какво искат да приличат половината ни тинейджърки. на бели индийки :) да не ползвам другата дума за *** венци, че е забранено напоследък

22

пъзльо

преди 6 години

таа ако я видим на живо че умреме от страх (нема нужда от свински опашки и задушаване)

21

Анонимен

преди 6 години

До отиЩото има пари за точене!

20

Драйвър

преди 6 години

Я, Ники се бил самоубил с Шмайзер свидетел ?

19

Хаха

преди 6 години

Намери един който да ти повярва на лъжите *** Мойзер,или Айше,или както се казаш там!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 6 години

убила човек, излъгала съдията... невинна е !

17

питанка

преди 6 години

Че какво и пречи да се самоубие като не е на свобода ? Методи много, хайде при Ромео, бронзова Жулието с лилав оттенък на венците.

16

оти

преди 6 години

Виновна - невинна ? Колко години вече съда не може да вземе решение. Има доказателства и показания взима се всичко впредвид и се произнася присъда. Защо цялата страна трябва да се занимава с едно дело толкова време???

15

Нерез

преди 6 години

Леле, това много грозно бе! Този мъж (лека му пръст на човека) не е ли могъл да намери нещо по-качествено!?

14

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази злоба към красавицата разнасяла славата на българската красота по света?........................................????????????????....Ами не аз, пресата писа...

13

до 10 ама ти верно ?

преди 6 години

До АнонименКаква е тази злоба към красавицата разнасяла славата на българската красота по света?........................................?????????????????

12

криминална полиция

преди 6 години

Истината се казва в началото на разпита.Лъжата месеци след това, когато ума направи план за измъкване от вината.Затова всички затворници казват, че са невинни, въпреки, че много от тях са направили самопризнания.Проблема е в ума, че той не може да понесе вината и се опитва да я смекчи, да я избута в подсъзнанието или да се направи на жертва. Това му помага да издържи и да не полудее. Случва се умът до такава степен може да замаскира вината, че извършителят да е на 100% убеден, че е невинен.

11

Лойко

преди 6 години

Наистина ли има някой да вярва ,че тази жена е вьрзала насила този балканец и го е уморила.Това е лудост...Сам си е виновен..Как би могла да му се противопостави на великите мераци...

10

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази злоба към красавицата разнасяла славата на българската красота по света? Сгрешила е, ще си понесе последствията и това е. Все пак ще излезе достатъчно млада за да спечели още някой и друг конкурс за красота.

9

Анонимен

преди 6 години

По некои данни мъжа и е бил. доста як тая едва ли може да го върже насила или го е упоила или е имала съучастник или оня се е самоубил определено има нещо нередно.

8

Анонимен

преди 6 години

Моята вина е, че станах свидетелка на самоубийството на Ники.............е,как така, нали си била до магазина в това време?

7

Божинката

преди 6 години

Моята вина е тогава когато имам вина!

6

Анонимен

преди 6 години

следващия сезон чакам да я видя във ВИП Брадър затворническа версия...