12

Анонимен

преди 6 години

Да се откажат от развода и да се разберат като зрели хора помежду си,защото ако не го направят и се поддават на емоциите си,много невинни хора ще страдат,а и самите те нямат полза от това да са в конфликт помежду си.

11

Магазинера

преди 6 години

Това е работа на Меркел. Иска да изрита опърничавите англичани и да си царува над Европа като кралица

10

юбералес

преди 6 години

Дай боже всекиму подобни ''проблеми''

9

Анонимен

преди 6 години

До 7 Виждаш ли ти си типичен представител на простолюдието . Решаваш икономика с 3 глупави довода. Даже не знаеш, че те са си с паунда и никога не са били с евро. Точно за такива, като тебе говорих.

8

ВЪПРОС

преди 6 години

ПОЗНАТО - все едно се карат БСП и ГЕРБ .Много Приказки а файда никаква - Стандарта и Нивото отива надолу .

7

Анонимен

преди 6 години

Много добре разбират, че не искат имигранти, че си искат британския паунд и да си правят каквото си искат. И да не плащат вноска на Брюксел. Това е все едно да си избереш стока в магазина и да платиш цената.

6

Анонимен

преди 6 години

Когато нападаха Сърбия, Либия, Ирак, Сирия британците бяха много весели.

5

Анонимен

преди 6 години

Истината е една . Английското простолюдие гласува за нещо , което не разбира. Сега всеки който управлява , неиска да изкарва Англия защото знае , какъв колапс ще доведе това върху икономиката. Опитват се да измислят ход и да замразят ситуацията , която да остане така. Тъжната истината е че "народа" не е подготвен да се меси в политика. Това е се едно всеки да е адвокат, финансис , счетоводител, програмист. Няма как да стане.

4

Анонимен

преди 6 години

Това е типичното английско мнение - твърда позиция в нямането на позиция, с възможност за промяна по всяко време, мазнене и подкрепа на другия и в последствие рев, че някой им се е изходил в гащите. Made in Britain.

3

Елизабетка

преди 6 години

Британското отмъщение е горчиво. Лондон нямаше как да им прости за излагацията, след като Селмайер пусна на германските медии конфиденциална информация от срещата през април

2

Анонимен

преди 6 години

Напълно е възможно Юнкер да ги е казал тези работи. Да не забравяме как нарече Орбан диктаторче

1

Анонимен

преди 6 години

Хм, положението за Britancite ,не им е харесало.