17

toplo

преди 6 години

Така и така ще ни краднат и надпишат сметките, поне да пускат топлото да не мръзнем:)) Дали 5 дни по-рано или по-късно, сметката все ще е брадва, а ние така и така тези пари ще ги дадем за отополение, само че за ток.

16

...

преди 6 години

Много сте зиморничави бе! Аз съм на последния етаж в панеляк без каквато и да е изолация и сме си по тениска шорти и джапанки на босо още. Как се простудявате не мога да разбера?!

15

Анонимен

преди 6 години

Гледам 10-дневната прогноза за София, всяко едно от денонощията е със средна температура под 12 градуса.Значи, чакаме да видим кога "Топлофикация" ще реши, че прогнозата вещае трайно застудяване.Писалите по-долу са прави - като че ли нарочно чакат да направим големи сметки за електричество, във всяко семейство поне един да се простуди и да се дават пари за лекарства!

14

Анонимен

преди 6 години

Всяка година се чака и се топлим с печки началото и края на зимата, защото топлофикация има *** условия за пускане на парното или може би има договор с чез да им осигурят два месеца по - голямо потребление на ток...какво пречи през деня ако е топло да намалява топлоподаването а вечер в студа да е топло в апартаментите?

13

Бабушка

преди 6 години

Как и на какво основание топлофикация е пуснала парното на посолствата,а за граждаите не,защо реши топлофикация че през деня децата в яслите и градините трябва да имат отопление,а вечер ,като се приберат по домовете си да са без парно?

12

Анонимен

преди 6 години

питам колко градуса са 12 за топлофикация. От 1 месец мръзнеме и даваме пари за ток и лекарства, някаква още по-голяма гавра ли е това???

11

от запада

преди 6 години

купи си билет и се поразходи след Калотина, до Ламанша няма да видиш топлофикация.Мислиш ли , че хората мръзнат.

10

Анонимен

преди 6 години

ДО 9 МИ ТО И В СОЦА Е ДОБРЕ, и ТКЗС Е е добре, и АКО НЕ СЕ КРАДЕ. НО най си краде топлофикация. Тука в института радиаторите са без уреди плаща се от БЮДЖЕТА. Кабинетите стават и за ресторанти и спални.

9

Ники

преди 6 години

Топлофикация е най-доброто, ако в сградата не се краде и няма много отказали се.

8

Анонимен

преди 6 години

Всеки път едни и същи глупости слушаме, че имали готовност, но ... когато - тогава.Ако среднодневните са под 12 градуса, то трайното застудяване не е такова, че да го пуснат.Чакат прогноза за ледников период ли? Отиваме към зима, ще застудява.

7

:):)

преди 6 години

мн е важно да се каже забавачници.Трябваше и вместо болници лазарети и вместо училища даскала или школа.

6

....

преди 6 години

Топлофикация предупреждава, че изтича времето да си сменим комплекта радиатори с тези без топломери, и да си отворим крановете на подовото, за да се обезвъздуши добре.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво на Топлофикация. Много са гъвкави и винаги готови да пуснат парното.Няма по приятна топлина от тая на парното. А е и най евтиния вариант *** отопление. Ползвал съм ги всичките.

4

до 5

преди 6 години

Да ми беше дошъл на гости в Перник. Имаме парно от края на септември, знаеш ли колко беше забавно събота и неделя на отворени прозорци.

3

Анонимен

преди 6 години

Когато ми трябваше отпление - в края на септември нямаше услуга. Купих си конвекторен радиатор. Сега ако искат и хич да не пускат парното. "Ич ми не е". Ако щат чак декември да го пускат - те губят. Мен си ми е топло у дома. Дебелоглавието на Топлофикация си е за тяхна сметка.

2

София

преди 6 години

Няма резервни помпи за топла вода какво ще правим без топла вода.Кв. Захарна фабрика.

1

Анонимен

преди 6 години

От 17 години не ползвам услугите на мародерите. Нито на токажиите нито на порнажиите. Инвестирах в автономно захранване което вече се изплати многократно. Лятото ми е хладно зимата топло. Но много от народа нямат финансовата възможност да си позволят този лукс. А тези които имат инвестират в айфони мобифони и подобни заврънтулки. Никога не съм си представял че някога мога да стана напълно независим от мародерите но ето че вече съм независим. Когато искам ми е топло когато искам ми е хладно.