5

Анонимен

преди 6 години

Колко хубаво, казваш си днес ми се яде свинско със зеле и си поръчаш кутията за свинско със зеле + рецепта. Спестява много обикаляне по месарници и пазари.

4

Необходима услуга

преди 6 години

През соца е имало подобна услуга, но не знам дали само софийските Хали ли са я изпълнявали. Трябвало е цената на поръчаните продукти да не е под определена сума.Поръчката се е правила по телефона, като при донасянето на продуктите се е плащало 10% върху общата им цена - това е била стойността на услугата.Заслужава си големите вериги да помислят по въпроса. Но като гледам, напоследък те нямат достатъчно персонал. Вероятно е заради заплатите, не знам колко им плащат.

3

Анонимен

преди 6 години

Доставката трябва да включва вода за готвене и очила за прочитане на рецептата.

2

Анонимен

преди 6 години

Велика идея и невероятно попадение на ниша за бизнес!Браво...инвестирайте в акции на това и със сигурност ще спечелите!

1

Идеята е добра

преди 6 години

Стига да не я изопачат на наша почва и да не сложат безумни надценки.Когато има поледица, много хора не излизат навън, защото или имат проблеми с двигателния апарат, или са възрастни.Млади майки не могат да излязат и да напазаруват, ако детето им е болно. И какви ли не още случаи има. В град като София, особено през зимата случаите сигурно ще са хиляди ежедневно.Въпросът е дали можеш да си поръчаш какво точно да съдържа кутията или нейното съдържание ще е точно определено от търговеца?