67

Нов

преди 6 години

Тая сама ще се унищожи ... :)

66

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 59 През 1972г. като студент ни докараха на връх Вола Враца за ботевити тържества.Като на високо място реших че Свободно Европа ще се хваща по добре и пуснах транзистора.Към мен си приближи възрастен човек с лента отрядник.Каза ми: Момче , угаси този транзистор, че тук е пълно с ченгета.Ще ти съсипят живота.И до днес си спомням с благодарност за този честен човек.

65

Мнение

преди 6 години

Тя си е катастрофа от всякъде.

64

Гробокопач

преди 6 години

До аман"Аз съм, Който съм". На български преведено - това е Бойко. Господ Боку. И вместо "ей Богу", казваме "Ей, Боку"

63

777

преди 6 години

всичко е на шест хахахах

62

аман

преди 6 години

не яхве от масонството ЯХВЕ от Библията Името на Господ Аз Съм Който Съм JHWH Bible т.е същността на Господ винаги е Господство и Живот и Господ е сега завинаги Същият Господ Изход

61

Гробокопач

преди 6 години

До До 54-АнонименГосподине, ама каква религия? Бойко е опиум за Народа;)))

60

ЯХВЕ

преди 6 години

ЯХВЕ

59

Гробокопач

преди 6 години

Нинова, начело на БСП е единствената възможност на тази партия да спечели изборите срещу ГЕРБ. Разбира се, за братята-масони от двете партии, това е лош вариант. И хайде, един път такси, втори път такси...

58

аман

преди 6 години

кога ще катастрофира комунизма на балканите в европа както и расизма антисемитизма фашизма хомосексуализма болшевизма религии секта не ни трябват

57

До 54-Анонимен

преди 6 години

54 Ти май си старши ***.Най развинтена фантазия имаш.Ама като си иде Суджука как ще я караш,другарката Нинова не ги обича такива устати и празно глави като теб.Да не те водим социално слаб.Замисляй се за бъдещето си.А може и кръстник в някоя черква да станеш,макар че религията е опиум за народа във вашата партия другарю!

56

Зозо

преди 6 години

До АнонименЕдин милион членове на БКП.... в ГЕРБ....Те половината измреха, бре!

55

Как Сийка

преди 6 години

Е,хубаво,де,ама аз какво да направя?!

54

Анонимен

преди 6 години

Сама си прави атентатите за да може да реве по телевизиите! Хване водача за кълките, ощипе го и той залитне към някое такси. Предния така хлъцна, че даде задна!

53

Анонимен

преди 6 години

Тая женица се нуждае не от хули, а от подкрепа! Вие какво искате! Да бе поела предложението за коалиция, да оглави парламента както бе офертата и народа в опозиция.Затова синът и ще е в САЩ, защото едни други деца загинаха при някакви обстоятелства. На президенти при това. Мишо Биров и той изчезна!

52

Майтапчия

преди 6 години

*** най-добре да си вземе един БРДМ за из София!Динко има много такава техника,ще и го продаде по 1лев килото.Множко гори,ама сигурна работа,щом е такъв карък-това е решението.

51

Анонимен

преди 6 години

Като знаем миналото на Суджук паша, слугинажа на Сикаджиите, Маджо и Маргините, през който сума ти хора са пребили и им взели парите и бизнеса, като си спомним за Мишо Бирата и жена му, за извършените над 140 убийства когато Суджука беше гл.секретар, ще опитат и трети път. Ще намерят някоя "психически нестабилен", който ще дрогират, за да извърши каквото трябва. Не, че Кори е цвете, но му бърка в г//ца на Суджук ефенди здраво. А и доста му стана, Радев не му се гъне, Кори го хапе здраво.

50

45

преди 6 години

Буквите не стигнаха да поясня, че партиен член и доносник много рядко се е припокривало, защото кой едно време ще отиде да хули Партията пред партийните членове. Затова доносниците тогава го играеха като уж противници на режима, псуват дай Тошо и някой будала да се изтърве да каже нещо и те да отидат да го докладват.Затова бройката от сбора е такава. 200 000 ги обяви един бивш полковник от службите.Още си ги ръководят и им казват кой в коя партия да отива.Един тук обиколи СДС, Атаки, Герб...

49

Анонимен

преди 6 години

апостол Петър предупреждава...

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонименняма случайности, такситата минават през джунглата напреко.да си смени шофьора преди третия път, на тоя са му много неподходящи рефлексите за товара, който носи.