12

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 11Това не е демокрация, СВОБОДИЯ! Пряждане с демокрация.

11

Анонимен

преди 6 години

Ето как ще започне гражданската война. Някои казваха че има демокрация? Аз питам това ли е демокрацията? Нали при демокрацията всички са демократични и свободни или само на думи и на хартия? Как си мисли този *** че ще вземе власта от законно избраното правителство? Насила и с бой? Та нали веднага ще започнат атентати в цяла Испания или забравиха времето в което баските ги гърмяха? Лошо мого лошо Седларов!

10

Анонимен

преди 6 години

Вчера по телевизия "Алфа", местния пророк на Бог Путин- Сидеров,каза че е против независимоста на Каталуния и че това е работа на тайния,еврейски,западен и т.н елит.Така че си опичайте акъла. Да няма после в милицията-"Ама аз не разбраХ"

9

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До Бай ТошоАз мисля, че Пучдемон използва убеденоста на каталунците, че се разпределят несправедливо парите на Каталуня, за дестабилизиране на Испания. Ако той нямаше подривна роля, щеше да постави ребром този въпрос, а не да буни духовете

8

:):)

преди 6 години

тоз Рахой ако вкара войска и полиция от вътрешността да млати каталунците ще подпали регионален конфликт а товарищ Путин доволен ще потрива ръце. Още един шаран на въдицата...

7

Бай Тошо

преди 6 години

Пари, за пари става въпрос. В какво не са независими каталунците - в това да си разпределят парите, останалото си е почти автономия.

6

Анонимен

преди 6 години

Гражданската война е неизбежна. Ще стане страшно в Испания....

5

Анонимен

преди 6 години

Проблема е че конституцията след Франко е подкопала вече централизма!И тук ще трябва да се импровизира,може би ставаме свидетели на начало на процеси подобно на северноирландските.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако пучият демон повика зелените човечета на знаете кой, не 155, ами 555 члена не могат му помогнат на Рахой.

3

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Не трябва да се цепят.Всяко връщане към...времето на градовете-държави е грешка.Държавите с многомилионо население и големи територии са по...устойчиви на кризи и катаклизми.Местния егоистичен национализъм,трябва да отстъпи пред разума.

2

Анонимен

преди 6 години

Вова хареса това, рублите носят добър резултат за момента

1

Анонимен

преди 6 години

Вече трябва да се пише за референдума във Верона в Италия. Каталуния е извън Испания, само Рахой не го е разбрал.