36

Анонимен

преди 6 години

Тази Госпожа стъпвала ли е в Прага и Чехия, преди да говори? Та там е пълно с чужденци.За какви 12 човека говори? Там е пълно с чужденци,интернационал.

35

Анонимен

преди 6 години

ЕС е най-доброто нещо което България е постигнала през цялата си история. Трябва да си много *** или мизирно платен за да пишеш срещу него.

34

JAS

преди 6 години

До Анонимен 15: 150 хил. украинци са легално в Чехия, но около 200 хил. на черно, виетнамците не са проблем, всичките имат търговия или служби а децата им са най-добрите ученици...

33

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон е предреченият от В. Месинг демон- новият спасител на човечеството.

32

До 13 от Уффф (12)

преди 6 години

Създавам всеки ден. Та да има помощи за такива като теб. И данъци плащам, за да ти храня безбройната челяд.Как го измисли това, че съм против ЕС, не знам. Може пък да не си си пил хапчето днес.

31

Анонимен

преди 6 години

До ЧужденецаАко милее за България и спазва законите, тогава страната е и негова, който и да е той.Но ако само ще врещи за права, осмисляйки тази дума като "привилегии", тогава да си събира парцалаците и да заминава там, откъдето е дошъл!

30

наблюдател

преди 6 години

Препоръчвам на Каталуния да направи нов референдум за присъединяване към Русия. Само така могат да се отделят от Испания.

29

Гейчо

преди 6 години

Пучдемон ще носи много поздрави на Немцов и Кадафи и Садам. В Русия има демокрация, а във ЕС Ирак и Либия властва анархо-капитализма. ЕС за туй се обединява с Ирак и Либия и Афганистан и Сомалия

28

Анонимен

преди 6 години

В Чехия патриотите пирати ли са ги кръстили?Много находчиво!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Да вземем и ние да си направим един референдум, за "Отделяне на държавата от управляващите"

26

Секс, 27г, надарен

преди 6 години

До ХХХ"откъде го изкопахте този орел?"Ей, нема да обиждаш така жената, щото прилича на тъщата. А аз си я обичам и човек убивам заради нея!

25

Брекзит

преди 6 години

ЕС казаха, че ако Каталуния се отдели няма да ги признаят, а защо моля ви се ? Cега ще гледаме демокрацията или ще гледаме финансовата страна ? Ако Каталунците поискат суверенитет и присъединване към Русия със втори референдум евроПапуняците и Русия ли няма да признаят ? Демокрацията е голяма сила, но във грешните ръце на корумпирани старчета ще ги опържи като водородна бомба. ЕС може да убият всички каталунци сега и да хвърлят труповете им в реката

24

Ганчо

преди 6 години

Рахой и евролибералите си играят с етническата карта в ЕС изгонване на Рахой признаване на суверенитета на Каталуния, отавка на всички евро-***. Орбан президент на ЕС.

23

ХХХ

преди 6 години

откъде го изкопахте този орел?

22

пенко

преди 6 години

Като се превърнеш в стар сбръчканяк не се бутай на "екран" !!! Професорчитата в България- вече са колкото войниците ни!!! Сбръчканите профчета са ни в повече!!! Дали е имало" РЕФРАКТОМЕНТУМ" за създаването на Израел ? МАДРИТИТЕ... завоеватели ли ще са в Каталуня... или освободинели /от независимостта им/ ??? ОТ БОЗДУГАНА ДО НЕУТРОННАТА БОМБА... "ПРАВОТО Е НА ПО-СИЛНИЯ " -ДНЕС ФИНАНСОВО !!! ЗА ТОВА -СНАЙПЕР ЗА РАХУЙ И СНАЙПЕР ЗА СОРАЯ .../СПОМНЯТЕ ЛИ СИ "СМЕЛО СЪРЦЕ" -ФРИЙЙДЪЪМ !!!/

21

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха брюкселските дерибеи,в Европа нямаше да стават тези работи.Кому са нужни тези ЕК,ЕП и други подобни паразитни структури.Нужни са само на ***,които ги обитават и смучат парите на европейския данъкоплатец.Нужни са и на отвъдокеанските господари.Я вижте кои са там.Няколко десетки хиляди пропаднали типове без един ден трудов стаж,повечето от тях дори с криминални досиета,като саямият Юнкер,разследван за пране на милиарди като премиер на Люксембург.Европа-да,но Европа на нациите.

20

джо

преди 6 години

Госпожа, днес имат 12 бежанци, вярно е. Но когато станат 1 милион бежанци и чехите почнат тогава да пищят, на това ще му се вика "след дъжд качулка", "мандалото лопна", "каквото си посял такова ще жънеш" и т.н.

19

Анонимен

преди 6 години

Тази госпожа има нужда от мъж, а не от професури и безсмислени цели. Дали някога ще го осъзнае?

18

Анонимен

преди 6 години

Европейският джам вече е пукнат.А пукнатият джам здрав не става.Той се троши.

17

Анонимен

преди 6 години

До 2 Националистите ги видяхме 1939 ! Това са те ...Нищо повече. От тях нищо добро , не е видял света. Нормално е ЕС да се противопоставя на такива идиотии. Така трябва и да бъде. Така и ще бъде.