5

Анонимен

преди 6 години

Това е доста преовеличено, има клип където голфа слира, и пешеходците спират, той продължава да пропълзи през пешеходната пътека и детенцето се засилва към колата и ср удря отстрани, след което голфа задминал пешеходната пътека, пуска аварийни и спира, но клипа е до там

4

Гост

преди 6 години

На този млад водач трябва да му лепнат максимално тежкото наказание не за друго, а защото е избягал! Това ще му държи влага занапред, защото тепърва му предстои да управлява автомобил! Ако му лепнат леко наказание, защото млад, неопитен, уплашил се и т.н., това ще му покаже индиректно, че нищо лошо не се е случило и няма да бъде предпазлив през останалия период на управление на МПС!

3

Анонимен

преди 6 години

4 години е максималната присъда за убийство по непредпазливост в България. Блъскай и бягай! Най-вероятно ще му се размине с условна присъда ако го хванат.

2

Анонимен

преди 6 години

Милото момченце. Те са вече толкова кът мъничетата в България , а този на пешеходна пътека го ударил, че и избагал..... Трябват солени глоби, затвор е ясно, че няма да има , ама ако му лепнат 100 000 ще има по-голям ефект и за останалите пилоти.

1

Анонимен

преди 6 години

Е как така напуснал местопроизшествието пък после се оказало че е 21 годишен трезвеник? Сега какво ще го правиме този трезвеник? Книжката на трупчета или в затвора? Щото следващият път ще убие някое дете на пешеходна и ще му дадът условна!? Повече от ясно е че този и за каруцар нестава те са му дали 100 коня да управлява. Страната на чудесата!