100

тъпчо

преди 6 години

Изчетох статията два пъти, но не ми стана пределно ясно - кой разгроми ИД?!

99

Анонимен

преди 6 години

ДО 124За какво да си вярвам.Ми те американски източници го казват. А ето и сега се чудят как да не отърват т.нар. свбодна армия ,за която сами си признават,че е тяхна.

98

ognyanz

преди 6 години

До 123: Въпроса е дали ти си вярваш като го пишеш това. Докато Русия не се намеси в Сирия Ислямска държава си съществуваше без проблеми. Сега сирийската армия контролира по-голямата част от страната, и американците го признават. Нито Русия, нито САЩ изпратиха сухопътни части, а и за какво. Въздушната подкрепа и ракетите бяха достатъчни.

97

Анонимен

преди 6 години

Каква етая безсмислена статия ?!?!!Ислямска държана това е САЩ

96

Клеър

преди 6 години

САЩ и шайката около тях са незаконно пребиваващи на територията на суверенна държава СИРИЯ. Нямат мандат на ООН за да бъдат там още по-малко да водят военни действия. Сега трябва ООН да ги санкционира или ООН да се признае за негодна организация или най-добре да се прекръсти на ООН-Организация на Организиращите Насилие

95

Морски

преди 6 години

САЩ = фашизъм.

94

Боби

преди 6 години

До 123Умнико Израел продаде лиценз за Безпилотници на РФ още преди конфликта в Грузия руското наименование е ФорпостТези безпилотници а и направените върху тази технология по-малки и по-големи дронове сега реално всеки ПЛАНИРАН удар по НЕПОДВИЖНИ обекти се фиксира/заснемаПо мобилни цели се ползват управляеми ракети или се ползват не Самолети а Хеликоптери всеки от които носи по 8-16 противотанкови ракетиЕ Рашките имат Видео на своите действия а САЩ защо не показва своите?

93

Анонимен

преди 6 години

*** навремето са като малки деца в сравнение с пропагандата която се прави днес. Слава на сащ и бай тръмп

92

Анонимен

преди 6 години

Хаххаах малко звучи като сценария от 2 световна!Всички се бият, американците си приписват победата.То мои всичкото им е такова картонено на тези и икономиката,историята,къщите,колите.

91

Некъф луд

преди 6 години

Американците разгромили ИД?!!Стига бе хора, то бива бива долна пропаганда ама чак пък толкова. Ако не се бяха намесили руснаците още щяха да си воюватс главорезите от ИД

90

123

преди 6 години

Някой да е чул Русия да е освободила и един град от ИДИЛ ? НЯМА ! Единствените по които стрелят руснаците са жени и деца и по изключение по сирийската опозиция, но по ИДИЛ никога. Е ако сте русофилско зомби няма да повярвате на този факт, но факта си е факт.

89

дядомраз

преди 6 години

Операцията по освобождаването на Рака тече почти 1 година,от ноември 2016. През това време руската коалиция освободи 80% от територията на Сирия. И това ако не е пирова победа за американците здраве му кажи. Да не говорим,че преди десетина дни те оставиха коридор на терористите да напуснат Рака необезпокоявано. Гърция,Турция и Саудитска арабия,съюзници на САЩ купуват руски С400.Разни емири от залива и израелския министър председател през ден са в Москва . В интересни времена живеем.

88

анонимен

преди 6 години

що си не гледат вьтр проблеми в сащ ами се занимават с арабите заради петролаим подпалиха чергата сега уж умуват как да им помогнат аз такива помощницибих изгонила веднага асад е законно избран и тои ще реши какво да става западняците никои не ги е викал колкото повече стоят там толкова по зле ще става

87

Анонимен

преди 6 години

да наблюдават работата по стабилизирането им и в по-широк план да действат с негласната цел да не допускат Иран да върне цялата страна под контрола на Асад", каза той.ДА СЕ РАЗБИРА -ДА БЪДАТ КОЛОНИЯ НА САЩ И ВСИЧКИ БЛАГА И ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ ОТ РАЙОНА ДА СА ПОД АМЕРИКАНСКИ КОНТРОЛ.

86

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНикой не кредитира руската икономика?! Ти сигурен ли си в това?

85

Анонимен

преди 6 години

американците били бомбандирали собственото им творение- ислямска.държава...хахххаха

84

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЮгославия не беше ли християнска държава или аз нещо греша?

83

Анонимен

преди 6 години

Имайки предвид какво прави иракската армия и иранските шиитски милиции с кюрдите в Ирак ще е чудно и в Сирия да не им се случи същото.Те се налапаха с огромна територия която исторически не е тяхна само защото се явяват пушечно месо на САЩ. Американците няма да си мръднат пръстчето когато от всички страни ги запердашат тези самозабравили се кюрди.

82

Анонимен

преди 6 години

Чакайте бре. Нали космическите сили на Русия разгромиха ислямска държава защо сега пък САЩ я разгромил.

81

тоест

преди 6 години

Преди войната,САЩ нямаха войски в Срия.Сега вече имат разположени войски и бази,като контролират една час от Сирия.Как ще процедират от сега нататък,зависи от това как ще се развият нещата в района.Ако Русия и Иран не кротуват,санкциите ще продължат,сделката с Иран ще отпадне,А Тръмп само това и чака.