9

Анонимен

преди 6 години

До Момо"-О не, това е ужасно"

8

Анонимен

преди 6 години

Плюй народе ти си! Плюйте по своите с цялата си балканска злоба. Пропаднала "нация".

7

питанката

преди 6 години

каква сензация е това?? става дума за деабетици, които имат инсулинова помпа, а това са "една шепа" късметлии, които имат пари. Инсулиновите помпи и консумативите за тях не са "по здравна каса", а са много скъпи. Затова са само 300 души използващите това приложение. Има подобни приложения, но на висока за българите цена, които не са специално за инсулинови помпи. Здравната каса не заплаща този тип устройства, а би трябвало.

6

Анонимен

преди 6 години

знам бе, у BG е проблем да си намериш и необходимия инсулин! знам бе, че хрантутите комунистите поколения наред в тия институти на БАН, кьорави дано пойдете, безсрамници!

5

Кфкфкфкф

преди 6 години

Подобно устройство ,като лепенка, много по-тънко имаше преди 5 години поне .Не помня производител мисля че беше френско

4

Анонимен

преди 6 години

В същност подобни статии са жалки. Първо разбираме, че тоя софт. го правят българи, после, че българите вършат само "хамалската" работа по коденето. А жалкото е, да се отбелязва като новина като нещо изключително. Много лесно правя аналогия с "таблета", "разработен" от С.Корея, с който се бият в гърдите. От друга страна знам много фирми в които работим българи и се разработват къде-къде по-големи проекти от тоя.

3

Мечка

преди 6 години

Аз разбирам че някаква фирма е наела български програмист.

2

Друго изобретение

преди 6 години

Наскоро видях някъде, че учени (що пък трябва задължително да са българи?) били измислили специални медицински татуировки, които си променяли цвета в зависимост от нивата на кръвната захар. Така хем е модно, хем полезно за здравето!И нямаш нужда от специални устройства и приложения и Андроиди и прочие други Хуманоиди...

1

Момо

преди 6 години

Уж създаден от българи, а всъщност накрая на статията разбираме, че има българи в екипа създал това...