49

аз

преди 6 години

До dКакви 4 млрд,бе ***.В Аастрия дават 80 млрд.Когато тук почнете да давате толкова тогава може плахо да помечтаете за европейско здравеопазване!

48

9689

преди 6 години

Вярно ли е,че мутрата дал парите за ремонта от откраднатото?

47

Анонимен

преди 6 години

Заглавието трябваш да бъде:"Борисов към детските лекари в "Пирогов": "Дано нямате работа, като мен! Да си режете лентички и да си плямпате без да мислите!"

46

Анонимен

преди 6 години

"...А ако се наложи, да си излизат живи, здрави и щастливи, обърна се Борисов към лекарите.""Ако се наложи да излизат жив ..." Ле-ле, тоя не е с всичкия си. Какви ги плещи, бе!

45

Ала-Бала

преди 6 години

до Д: Москов е част от грабежа: ваксини, бартери, електронни подписи.....и т.н

44

d

преди 6 години

В България 4 милиарда дава държавата за здравеопазване, още толкова доплащат хората, направете си сметка за какъв грабеж става въпрос в този сектор. Най лошото е че ако някой посегне да пресече грабежа го изкарват какъв ли не, например Москов.

43

Край

преди 6 години

Дано да нямате работа им каза и на другия ден ги уволни.

42

Анонимен

преди 6 години

за съжаление празнословният министър НЕ помага за лечението на децата в България, а им пречи

41

Анонимен

преди 6 години

трябваше лекарите да му го кажат същото на Борисов

40

Анонимен

преди 6 години

Толкова е просто-закрийте Пирогов !

39

ХХХ

преди 6 години

Ами отвори им работа, но ти непрекъснато това правиш!

38

Анонимен

преди 6 години

До Народно събрание 2 " Детска Многопрофилна Национална Педиатрия...."За това трябват,фундаментални основи.

37

Анонимен

преди 6 години

Комунистът Борисов трябва най-после да разбре, че комунизма когато хората в България мизерстваха и нямаше тоалетна хартия отдавна свърши, тогава държавата нямаше пари за здравеопазване и не искаше лекарите да имат работа, а днес сме капитализъм, най-съвършената система и при капитализма лекарят е бизнесмен който предлага на пазара здравна услуга и се стреми към печалба и има интерес от повече клиенти, а не да стои без работа, пазарът е най-добрият регулатор, демокрацията е най-добрата система!

36

хаха

преди 6 години

До анонименТова е лошо. Свикнахме на нереални пожелания от премиерската уста.

35

Пирогов

преди 6 години

Последните, основни, огромни ремонти, бяха по времето на д-р Раденовски. След него, Стоян Миланов нито се заби един пирон, нито нещо направи за болницата ни. Изгони сумати добре лекари и доведе болницата до фалит!

34

Анонимен

преди 6 години

Пожеланието кърти, но вероятно ще се сбъдне по две причини: 1. Защоно деца не се раждат и 2. Защото вече родените се изнасят.

33

анонимен

преди 6 години

До хаха: Може да е нереално,но е добро.Това е само пожеланиеИма много пожелания,които са нереални,но е прието да ги пожелаваме.Няма да ги изброявам,защото не ще ми стигне време и мястоза тях.

32

Народно събрание 2

преди 6 години

Кога ще ремонтирате всички отделения на Пирогов?!Кога ще построите започнатата от Л. Живкова - в момента сградата се руши - Детска Многопрофилна Национална Педиатрия. (в момента има такава до ВМА с 10 лекаря и ужасни условия.)Човек с дете от С-я и провинцията няма къде да отиде да диагностицират детето му и да го отправят в детско отделение. За сметка на това частните клиники никнат като гъби!Срам и позор за БГ, да правите далавери от здравето на децата на България.Срам и позор за България.

31

kolio99

преди 6 години

пропуснал ли е този път да отбележи , че той ги е дал парите:-)))

30

хаха

преди 6 години

До АнонименЗащото това "пожелание" е нереално бе човек! хаха! Не успяваш ли да проумееш това??? ади при Бате си Боко да целуваш ръка! Няма да се обяснявам с такъв "организъм" като теб! Оставям те да се развиваш