17

Анти ГЕРБ

преди 6 години

"Ще привличаме туристи с вино и храна". Защо са пропуснали нещо толкова важно.. и ***. То и сега Черноморието се е превърнало в алкохолна дестинация. Но явно и това им се вижда малко на *** управляващи. Винаги може и повече.

16

,европейци,,

преди 6 години

менте вино менте храна менте туристи ,,голям бизнес,, ментета аман

15

,,западна европа,,

преди 6 години

не само масло риба мед яйца а хляба брашното ,,гокямо привличане,, ,,евтин материал,, менте храна нема що

14

Анонимен

преди 6 години

"Ще"...А реално ги привличаме с евтина водка, наркотици и ***.

13

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Най- хубавото вино, което съм пил е ДОМАШНО мелнишко:"Вечерта е чаша вино, тъмно, гъсто мелнишко...". Всеки трябва да го пробва поне веднъж, за да каже, че е пил вино!

12

Анонимен

преди 6 години

"Само ще развалите фалшивата ни репутация, че имаме хубаво вино."Тия дето идват в България уж на туризъм, не могат да направят разликата между хубаво вино и долнопробен коняк. Дайте им да къркат нещо евтино на пияндурниците.

11

Анонимен

преди 6 години

Алкохолния туризъм значи ще обхване цялата страна а не само да е на някакъв си Слънчак :-)Абе кво вино..давайте им твърдо..даже и първак да лочат ще им е още по добре на западните пияндета

10

Анонимен

преди 6 години

Ако и на чужденците ще им предлагате същите ***, които продавате и в родните магазини, по-добре забравете за тази идея. Само ще развалите фалшивата ни репутация, че имаме хубаво вино.

9

The Ghost

преди 6 години

Ами то и сега е (почти) така. Само дето Виното е Твърда пиячка, а храната са леки жени и наркотици.Трябва да ги привлечем с КАЧЕСТВЕН ТУРИЗЪМ !

8

Анонимен

преди 6 години

До Юнал ДжемиловИ въпреки това те храни

7

Анонимен

преди 6 години

Как ще се налапат рибите с палмова мазнина, фалшиментаци, отрови и лай*a...Това може да хареса на някого, но ако за изтински хубава и здравословна храна и вино в България трябва да стане чудо.А чудото би станало, ако вкарат в дранголника цялата комисия за безопасност на храните - комплект, плюс големите далавераджии с млечните продукти, с месото и с месото, плюс да забранят куцо и сакато да е готвач, плюс да върнат стандартите от времето на Бай Тошо плюс още сто неща.А това е невъзможно.

6

Анонимен

преди 6 години

Привличат гладни студенти

5

Юнал Джемилов

преди 6 години

Гладен *** туристе санува

4

Анонимен

преди 6 години

СМЕХще хранят туристите със сирене от креда и палмово масло, масло от вода и палмово масло, салам от соя, вино от спирт и есенция, ракия мейн ин Цар Киро, пластмасови плодове и зеленчуци, внос от Турция, десетгодишно германско свинско, дълбоко замразено телешко от военния резерв на Аржентина и всичките "деликатеси" с изтекъл срок на годност от Метро...те понеже пасат трева...

3

Анонимен

преди 6 години

Ходих във Русия във Санкт Петербург във Ермитажа пълно със туристи няма ганьовщина и простотии. Хората дават пари за изкуство и култура , а не за шкембе чорба и да гледат вкиснати физиономии на чалгари и мутри и ***.

2

Анонимен

преди 6 години

А за дрогата и ментетата защо не се каже? А за проститутките? Кой идва за вино и храни у нас? Може би до 10%. За останалото знае всеки. Пример, Слънчака.

1

Ще стане

преди 6 години

Ко,рече?Па у булгарско идат само заблудени туристи и пияндури,ва.