55

Анонимен

преди 6 години

Що бе приятел, завидя ли? Нали се сещаш, че ми е през един друг приятел стругарския ти интелект какво има да ми каже.

54

Анонимен

преди 6 години

На такива обекти трябва да влизат директно с качулките и да "разтурят седенката", както казваше бившият ни премиер г-н Орешарски.

53

Анонимен

преди 6 години

Циника е успял стругар в Германия, а аз работя в една от най-големите банки в Германия като мениджър, ама съм неуспял хейтър. Дерзай.

52

ОбСЗ

преди 6 години

Зданието прилича по размери на ТКЗС-арския някога краварник на с.Маломир.Тъй като това е т.нар. селскостопанска територия, зконът забранява да се продава на частни лица, те. е общинска собственост и може да се дава под наем от общината, в случая "Тунджа", решава общинската служба по земеделие.Така че прокуратурата трябва да види къде е коренът, т.е. тоз е собственик на "съдържанието", ама кой му е дал зданието и срещу какво.Много ми мирише!

51

Екстремиста

преди 6 години

Ораганизирам протест пред краварското посолство в защита на всички катерици, мишки котки, риби, зайци и мили животинки загинали славно в ученията на НАТО чакам природозащитниците, БАБХ и БХК също да дойдат.

50

Анонимен

преди 6 години

Селските хора обичат животните и кучето е най- добрият им приятел. Тук обаче става дума за бизнес и много пари... и всичко се опорочава. Госпожата, която се появи по телевизията в защита на животните преди години обикаляше телевизиите. Беше се върнала от чужбина работила като компаньонка.

49

до Василев

преди 6 години

Тия вегани много разбират от кучета, защо не се запишат в армията да служат на обществото а не да затриват бизнеса на хората. В казармата ще станат мъже и ще ядат и плъхове дори ако се наложи. Ако ги пратят на мисия в джунглите как ще оцелят нали сме в НАТО и ЕС не може само с лозунги нека послужат година две на чичо Сам.

48

Алов666

преди 6 години

Те за издевателства над хора не се справят пък камо ли над животни. Пишете ги мъченици, тези които не мгоат да се продадат - протеин за кравите.

47

Василев

преди 6 години

До АнонименАко искаш да затрием чиновниците и да отидем да живеем в гората!!!Не може така селяни прости, чиновниците също вършат обществено полезна работа и са в услуга на обществото, всички искат да ядат хляб!!!Пак не разбирам, като печели 20 000 на месец, да се раздели с едни десет процента и никой нямаше да го закача, и всички си печелят по веригата и са доволни!!!Алчността и лакомията е много лошо качество, накрая сам се прецакваш!!!Агент Радли Бърджис!ЦРУ!!!

46

Василев

преди 6 години

До ОлеАко някой ми каже, че на този етап може да предложи по-свестен политик от Бати Бойко, ще му се изсмея!!!Както казва политическото ръководство на ГЕРБ, ресурса в страната е ограничен и всичко е на масата!!!Да вземеш три мандата властта в България трябва да имаш някакви качества, никой не е светец, още повече че когато си всеки ден във властта недостатъците ти са на показ!Бати Бойко е велик селяни прости, обективно погледнато държавата върви напред и нагоре!!!Агент Лари Дрифкин!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевТова че печели не значи, че трябва да се отчита некъде той като спре да печели и чиновника няма да печели, чиновника като иска да печели да си направи кучкарник и да гледа кучета. Чиновника получава заплата, а кучкаря не получавa. Аз ако съм драсвам една клечка на кучкарника изгаря цялото село и казвам, че веганите са го запалили. Те и без туй палиха барбекюта наскоро в Пловдив.

44

Василев

преди 6 години

До АнонименТова , че почти от нищото печели 20 000 на месец, не е ли в резултат на това, че има добра бизнес среда???Плащайте си бе, селяни прости, да беше вкарвал 2 000 на месец толкова е данъка, сега щеше да "пичели"!!!Агент Бени Уйлшър!ЦРУ!!!

43

zakon trqbva

преди 6 години

samo edno zdravno dnk isleddvane da pravi na malkite za nasledstveni bolesti ( za da znaem kvo kupuvame ) I da pishe imenata mu v pasporta na kutreto ( za da znaem ot kade e proizhoda ) I she e dostatachno na picha da gleda 100/150 v po dobri usaloviq otkolkoto 300 v mizerni , I shte spre mnogo ot tqh da stanat na trupcheta I da vlqazat v sastava na soeva kaima , kaima , granuli I kvo li ne ,

42

Циник до 42

преди 6 години

Пхахаха...гледам ви отстрани!България е заприличала на вивариум...пълна с озлобени...оскотели влечуги!Не може да се видите отстрани!Така е - лу мп ени - заети с борба за оцеляване!По-смислено е да говориш на куче - отколкото на такива!Поне няма да си си загубил времето!:-)

41

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевАбе бизнес си е ама следващия път ще отглежда в гората или в някоя пещера при по-лоши условия, а не да се отчита на вегани, еврочиновници, БАБХ и подобна ***.Не се учудвам що в ЕС има всеки ден по 7-8 заклани и наръгани За да му закриеш бизнеса трява да му дадеш и алтернатива не става с Винету и милиционерщина.

40

Анонимен

преди 6 години

До *** до 37Ако под успял разбираш, да си аутсайдер отритнат от обществото, който води разговори предимно с кучето си, да аз съм неуспял и понеже "много ти завиждам", явно съм и хейтър.

39

Василев

преди 6 години

Това си е бизнес, селяни прости!!!Всеки бизнес подлежи на облагане с данъци, според законодателството на всяка държава!Това е живота селяни прости, печелиш ли трябва и да споделиш и пари и отговорност с другите хора!!!Който не иска яде тоягата на Бати Бойко!!!България е велика, а българското овчарско куче е верен пазач на стадото!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

38

Циник до 37

преди 6 години

Ивтрещяли сте вие - неуспяли хейтърчета с морала на кухненски ***...и мозък на плоски чер веи!:-)

37

ауууууу

преди 6 години

Е те са двуногите кучета какъв вой ще надигнат!

36

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникТи си тотално изтрещял - ходи да те види психолог, по-добре купи си риза без ръкави и към най-близкия психодиспансер.