53

иво

преди 6 години

Тази къща къде се намира?Според мен някъде близко до София

52

риторично

преди 6 години

Искали да се възползват от "уреждане" на имот по нечестен начин...

51

Анонимен

преди 6 години

Прелича ми на шъведка. И 5 деца. Некак си не ми се връзва да е друга.А теа щом на шведка са повервали...

50

Анонимен

преди 6 години

Сега ще се възползва от 10-годишната давност за дълговете.

49

Анонимен

преди 6 години

Как наивни, големи тарикати са. Слушат постоянно за корупцията в България, най-корумпираната била, европейски доклади на други евротарикати от Брюксел. Журналистите всеки ден дрънкат за корупция. И те искат да се включат в схемата, иначе - няма.

48

Голям прос

преди 6 години

"Не е луд този, който яде баницата, луд е този, който му я дава." Пожелавам на ба.лъците да си върнат парите все пак!

47

Анонимен

преди 6 години

С този лаф, че не е измамила а взимала заем всъщност си гарантира свободата. Мен ме измамиха с кухня, която платих предварително заради отстъпка 20%. Пуснах жалба и след два месеца получих честитка от цацаратурата, че това не било измама защото фирмата всъшщност искала да ми докара кухнята ама нямала възможност

46

Анонимен

преди 6 години

когато някой каже, че суджука е за премиера, вярваме му, когато каже, че парите са за премиера - вярваме му, когато каже, че подкупа е за кметица - вярваме му, защо толкова лесно вярваме ? Защото не вярваме, че има честен и неподкупен политик и чиновник и знаем че така стават нещата в България - по втория начин. Някой като ми каже, че си е взел шофьорски изпит без да даде поне 150 лева за почерпка, пак не му вярвам.

45

Толерастия

преди 6 години

Поздравления, селяни прости!! Каквото сте търсили, сте го намерили!!! Да ги "уреждат", с "връзки" да минем!!!

44

Анонимен

преди 6 години

Каквито управниците ни-такъв и народа,обратното също важи.

43

Анонимен

преди 6 години

Който гледа да мине тънко, вършейки престъпления, рано или късно плаща сметката. Сега на балъците и престъпници и по една ефективна присъда да дадат, а за парите по една студена вода!

42

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ли сега защо сме на това дередже?-защото сме много ***.и.

41

Анонимен

преди 6 години

Ха намерете я тая измамница и и вземете здравето

40

Анонимен

преди 6 години

Такива като Иванина ще продължават да се роят,защото нейните жертви виждат как всичко се постига с връзки-приятели,съученици,роднини се назначават и облажват с апетитни длъжности,обществени поръчки,как властта забогатява за сметка на гражданите,как едно обаждане от премиера или една негова дума променят ситуации и решения,но не знаят едно-че тази работа не е за всички,а само за избрани.

39

мислещ

преди 6 години

страшно изпростели хора - ни държавата ни народа ни отива на добре с такъв акъл

38

До 38

преди 6 години

Шегата ти е сполучлива.А моят съвет към потърпевшите е да пият по една студена вода,като нямат акъл за 2 стотинки.

37

Анонимен

преди 6 години

Пратете СМС С ТЕКСТ: DMSIVANINA на тел.00 за всички м.оператори. 2.40 цена на СМС. Да помогнем на Иванина.

36

Snorky

преди 6 години

Доста алчна малoумна *** има по тези географски ширини. Най-интересно ми беше, че като разказваха за измамата им скриваха лицата. Трябва да ги подведат под съдебна отговорност и тях! Каквото са търсили това са получили.

35

въй

преди 6 години

И какво сега-тая е излъгала , за да прибере парите! А тези- "честните", давали подкуп-те де факто не са ли излъгали? Искали са да излъжат държавата, искали са да излъжат другите, като се облажат с по-евтин имот. И какво стана-излъгания-излъган,е--ия-е..н! Значи дали подкуп са най-големите тарикати,а? Ще бутнат под масата, за да купят нещо евтинко,и после точно тези са първите които реват-ми няма да са оправим..Ми няма я, като се правите на тарикати,няма!

34

Анонимен

преди 6 години

Хубаво това са си вътрешни там работи на Герб, но като че ли прекалиха вече с тези измамници там роднини и суджуци и какво ли не. Разбирам ги, взеха власта и тн, но това вече с тия измами и по телефоните като че ли не е съвсем правилно.