18

Челен опит

преди 6 години

Колко от тях са евророми от добре познати държави?

17

до 3

преди 6 години

До Анонимен3,не,не са тя които ти си мислиш,просто са германци,които изнемогват,но вие няма как да го знаете,крадете ток и не плащате,при положение,че цената е направо символична,а в Германия и не само,в цяла западна Европа токът е много скъп,не се краде и заплатите са десет пъти по ниски от българските,така,че като ви е широко около врата не се обаждайте

16

муспи

преди 6 години

Че дайте ги тука тези германци, в катуните тока е безплатен!

15

Американ

преди 6 години

Излиза че на всеки са пратили по 20(!!) предупреждения и въпреки всичко някакви си кьорави 'наблюдатели' твърдят, че повечето ги били видели твърде късно!? Вместо да си кажат че repмaнcкитe мaнraлopи и подобниteте им нaвлeци не плащат.

14

vlady

преди 6 години

Миналата седмица в Германия гостува католикос Карекин II Нерсисян, върховен арменски патриарх и недоволните имаха възможност да подават жалби след службите и срещите. Президентът на Германия също подаде своите жалби до Негово Светейшество.

13

шоп

преди 6 години

На мирната религия нали й е топло и светло? На нея й плащат тези със спрения ток.

12

Анонимен

преди 6 години

Ще им продадем евтина ядрена енергия от Белене. Германците изнудиха цяла Европа да купува вятърните им мелници. Цяла Европа пострада от германците и високите цени.

11

Анонимен

преди 6 години

Разсипаха индустриална Германия с натурализирани германци.И...пак Меркел, хак им е.

10

Х.

преди 6 години

В Германия токът поскъпва всяка година. Някои от доставчиците вдигнаха цените на два пъти през 2017. Всичко това на пук на свободния им пазар с около 2000 доставчика. Причината? Глупостите на кака Меркел, която след атомната трагедия в Япония побърза да обяви края на атомната енергия в Германия и затварянето на всички централи. Само дето E.ON, Wattenfall и RWE бяха вече инвестирали десетки милиарди в тези предприятия и сега са пред фалит. Така че за това насилствено Energiewende плащат хората.

9

Анонимен

преди 6 години

Храна за русофилите.

8

Европейка

преди 6 години

С 3млн.гости хрантутници все повече ще обедняват работещите хора. Меркел плаща с държавни пари на богатите,които имат по много къщи и дават за настаняване на имигранти.Затова пак я избраха.

7

vlady

преди 6 години

Да сезират архиерея на епархия Германия на Арменска Апостолическа Църква архиепископ Карекин Беджиян.

6

Анонимен

преди 6 години

За сметка на това си имат златна "зелена" енергия. :-) Те поне направиха някаква реформа и орязаха яко субсидирането на тези кърлежи. Ние си имаме не златна, а направо платинена такава. Това е защото сме по-богати от германците де, не за друго.

5

Анонимен

преди 6 години

И при нас са толкова, тия дето не плащат ток, само дето ние сме по-малко от 7 милиона, а германците са 70 милиона.

4

Анонимен

преди 6 години

Тия трябва да са от новите европейци дето поканиха. Такива не са свикнали да плащат сметки. Да им е честито интегрирането сега.

3

Наблюдател

преди 6 години

Я виж ти, Германия не била раят на земята!

2

Анонимен

преди 6 години

То е ясно кои са.

1

анонимен

преди 6 години

това са индииците от бьлгария и румьния