9

Анонимен

преди 6 години

невъзпитано и глупаво като стопанина си

8

ined

преди 6 години

Кучето на Макарона е с ранг на министър така, че може да препикава двореца

7

онбашията

преди 6 години

е голяма работа, вие да не искате от президента на най-изтънчената нация да гледа деца като някакъв СЕЛЕНИН? изисканите хора гледат кучета, децата само пречат на кариерата и допринасят за пренаселването на планетата

6

Анонимен

преди 6 години

У нас ако се разгледат къщите в Боженци отпреди 2-3 века се вижда, че са имали вътрешни бани. Става дума за по-богатите къщи.

5

Един от Северозапада

преди 6 години

До Четете историяПрав си, колега по форум.Даже направо вътре са се облегчавали.Което , поради невъобразимата воня след време, е принуждавало кралета на Франция да строят нови дворци, изоставяйки старите.Къпали са се веднъж -два пъти годишно, и са измислили парфюмите, за да прикрият миризмата.Дамите са носели с месеци сложните си прически, и са имали пръчици от злато или слонова кост, да се чешат през прическата, сърбежът и въшките са били непоносими понякога.

4

Анонимен

преди 6 години

Ами хубаво щом си бил там и казваш,но защо и в момента кучета и хора ползват София за тоалетна и под прозореца ми.щото със сигурност знам че във Франция в момента не е така

3

Четете история

преди 6 години

Допреди 3 века тези френски дворци са били източник на непоносима воня. Тоалетни изобщо не е имало и типично дворяните са се облекчавали около стените или в ъглите на дворците. През нощта си свършвали работата в гарнета и след това изхвърляли съдържанието през прозорците. Оттогава в т.н. запад се носят широкополи шапки да да не ти стане лицето жълто-кафяво от изхвърленото съдъджание на гарнетата. Най са се търсели тъкани от коприна за да се пощят по-лесно от въшките. Парфюми вместо баня и т.н.

2

Ник Чепа

преди 6 години

Значи когато псето *** е противообществена проява,а геронтофилията и педофилията не са,а извратени франсета!

1

Анонимен

преди 6 години

Е са ше го направи на жабешки бутчета това.