24

Анонимен

преди 6 години

До ГостБъркаш с доста, експортът ни в момента е десетина пъти по-голям от комунистическия.

23

Гост

преди 6 години

Гърция винаги е била "галеничето" на Западна Европа! Лошото е, че ние не сме имали дипломация на подходящо ниво! Но това е друга тема... Аз имам един такъв въпрос: По спомени, 1990г. имаме външен дълг от около 10 милиарда долара! Имаше и някакво производство и експорт, но държавата ни фалира! В момента, външният ни дълг е над 28 милиарда долара, почти нямаме експорт, а всички ни говорят как сме ОК!? Е, как става така? Ако бъркам цифрите, моля за извинение.

22

з ьз

преди 6 години

Е тази каква търсена специалност е завършила че се оплаква - антропология? Ми то сигурно е пълно с обяви за работа за антополози?

21

Анонимен

преди 6 години

Гръцките правителства също крадяха за себе си пари от еврофондовете ,но даваха и на народа си за разлика от нашите и все пак да не забравяме ,че колкото и много пъти на власт да са били левите партии ,там никога на власт не са били комунистите

20

до 25

преди 6 години

До АнонименПрез 1944 България има 5/пет/ пъти по-висок стандарт от Гърция.Настоящото положение се дължи на два фактора .1.Решаващата помощ на Съветски съюз да съсипе България като я стави с 14 милиарда долара дълг 2.Европейските присъединителни фондове и банки които наляха в гръцката икономике 380/триста и осемдесет!/ милиарда евро , от които ПОЛОВИНАТА опростиха.

19

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо не си спомням Гърция да е била някога по-долу от северната си съседка.1 млн българки отидоха там да гледат гръцки пенсионери срещу полови ата от пенсията им, а не съм чул гъркиня да е дошла да гледа българин, дори срещу три негови пенсии.

18

Анонимен

преди 6 години

Те друго освен държавна работа не знаят . Да не правят нищо и да взимат от голямата софра . Не че в България мечтата на 90 % не е същата .

17

Анонимен

преди 6 години

Га ядохти кифтетата ни ривахти.

16

Анонимен

преди 6 години

Ами едно поколение ще плаща дълговете, какво да се прави ... За другият път, ще знаят.

15

Анонимен

преди 6 години

Гърците като българите , всичкото негодяй 60-70% от студентите учи да става банкер , икономика , финанси или голям началник..

14

( '_' )

преди 6 години

Готов материал за черноработници на господарите.

13

БУАХАХАХА

преди 6 години

ХАХАХАХА

12

Е-е!

преди 6 години

А нещо за откраднатите 380 000 000 000$ (милиарда!)! А?

11

пфу

преди 6 години

Има още хляб да ядаът гърците. Чупиха чинии и вдигаха врява, ама сега ще плащат и то дълго !

10

до реалноста

преди 6 години

Ти генетично ли си увреден или да

9

Циник

преди 6 години

Едно от условията на Мурксулската ханъма беше да намалят броя на над 3 000 000 държавни чиновници .... а този им обещава пак мързелашки службици! Едно си знае баба - едно си бае! 400 МИЛИАРДА потънаха като вода в сух пясък... тръгвали нагоре .... откога към дъното - е нагоре? И пак си личи , че в ЕвроСъюза има по "свои"! Пари на европейдките данъкоплатци сипани в каца без дъно! Цифромания някъква - 400 МИЛИАРДА в държава , която никога няма да ги върне.

8

реалноста

преди 6 години

До Анонимен 9 защото тук ще трябва и да се РАБОТИ а грък и рабита си е оксиморон ... между другото освен оби4айните рускини ве4е има и гръцки леки жени в БГ което показва 4е не е като да нямаме относително добър напредък в доходите ...

7

Анонимен

преди 6 години

Що не идват в България, нали имаме най висок растеж и ниска безработица.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Примерът с Гърция показва, че има държави, които поне знаят как да продават свободата си.Не като нас - срещу потупване по рамото ....

5

Анонимен

преди 6 години

В Гърция наляха 400 милиарда, Гърците излапаха милиардите, опростиха им заемите, а ние отличниците получаваме даже по малко от това което внасяме в ЕС, но и това което получаваме не е за развитие на икономиката, собсветни технологии, заводи за продукция която евентуална да се изнася за ЕС или да се продава в България вместо стоките с които ни залива ЕС, ами парите отиват за стадиони по обезлюдените села и за магистрали.