73

До До 69

преди 6 години

Изпълзя от манастирския катун в ливадите и засънува таксита.

72

Анонимен

преди 6 години

Мутрите строиха без да осигурят инфраструктураА в центъра като строиха- съсипваха инфраструктурата, защото разрешителните за строеж се подписваха на коляно в кръчмитеГоворя от собствен горчив опит

71

До 69

преди 6 години

хаха завиждай таксиджия такъв от люлин с малка панелна гарсионера в люлин, пий си ракията и обиждай държавата нали така правите всичките таксиджии

70

Анонимен

преди 6 години

До До 68Провинциален пришелецо, не става само с продаване на ниви, трябва и акъл.

69

До 68

преди 6 години

хахах имат пари плащат си , дали са пари искат условия, ти в твойта мизерна панелна гарсионера в люлин да мълчиш , не заслужаваш да се обаждаш, имаш паркинг нямаш кола. Друго си е на широко в панелка в люлин за 10 лв.

68

э23

преди 6 години

Ами като са били бунаци и са си купили апартамент в квартал без инфраструктура, сега какво плачат. Дали са една камара пари за нови апартаменти, а не погледнали къде ще живеят, къде ще паркират, има ли детски градини и училища и пр. И сега - държавата им виновна. Абе хайде стига сте плакали!

67

До 65

преди 6 години

А държавата концентрирала бизнеса и доста по-високото заплащане в един град в държавата. Вина 0? Тряжва да се преместят агенции и министерства, но ще има протести от крепостните селяни и пак нищо. Да не говоря и за по ниско данъчно облагане извън София. Мерки има доста, въпроса е да се приложат.П.С от Пловдив съм и повече ми приятели са в София, нещо което колкото и зор да ми дават, не бих го сторил

66

Анонимен

преди 6 години

До СашоНямаше да ти е толкова интересно, ако някакви пришълци са съсипали твоя град.

65

Анонимен

преди 6 години

Стана ли вече 2000 евро квадратния метър в Манастирски ливади? Сега протестиращите не се ли сещат, че подбиват пазара на онези дето са им продали жилищата? Да изчакат и няма да са само те, дето са се минали.

64

Ninja

преди 6 години

Не се притеснявайте, щом Фандъкова е във вашият квартал ще оправи квартала. Нали знаете, че в България като тръгнете по най прясно асфалтираната улица стигате до дома на кмета. Най елитните квартали са на министър прецедателя и кликата му. А тези жители не виждаха ли инфраструктурата като си купуваха жилищата? 90% от тях са си купили жилищата последните 5-10 години. Те какво очакват пред всеки блок да има спирка ли? Били ходели по 15-20 минути до спирка?

63

Сашо

преди 6 години

Интересни ми са "кореняците". Във всяка столица, трафика, пренаселването и мърсотията да факт! Защо се винят хора дошли в София да се възползват от това? Пообиколете малко и ще Ви стане ясно, че няма столица в Европа, която да се отличава кой знае колко от София.

62

Василев

преди 6 години

"Проблемите в "Манастирски ливади" са каквито и във всички останали нови жилищни комплекси" Протестират сега, а когато купуваха с надменно превъзходство се хвалеха с този "топ" район, където все още бай Генчо стопанисва ранчо и за да стигнат до спирката на градския транспорт тия от съседния блок му шляпат през градината, та човека се принуди да слага катинар на вратата :)

61

Анонимен

преди 6 години

Хаха, типично за България.Всички застават на страната на тези, които не са си изпълнили задълженията.А, тези, които имат нормални изисквания, за това, което им се полага по право...сами сас си виновни.Гадна кочинка сме. С гаден народ.

60

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо стачкуват! Нали точно там им е харесало да живеят - в калта. Да не би като са си купували апартамент да е било нещо различно?

59

Анонимен

преди 6 години

Всяко семейство има по 2-3 коли, а после ревете че имало задръствания.Ще има.

58

Анонимен

преди 6 години

Едно време само ромеите правиха катуни в София, сега вече имаме катун от българи в ливадите. Къде е разликата?

57

Анонимен

преди 6 години

Майсторски ливади е най големия бежански лагер в София!!!

56

Анонимен

преди 6 години

Така им се пада на селтиците.Да си бяха стояли по китките селца. Не стига че се довлякоха и ни съсипаха хубавия град, превърнаха го в една Отвратителна пренаселената и през астронавт ***, не стига че видим заради тях по 2 часа в задръстванията, а пък сега седнали да плачат че някой друг им бил крив.Мраз им ви, отивате си. Ако останете пък ще изгниетр в собствените си Л.. на.

55

месара

преди 6 години

за това са платили, това получават. като са купували апартаменти някой да им е обешавал паркове, улици и училища? да са мисли като са си продали нивите за да дойдат в София! и бъдете сигурни че като започнат строежите на това което искат, ше почнат да протестират че е много прашно и шумно,........ щото бсп не спи, бсп иска протести срещу Фандъкова и ГЕРБ! ама как да го обясниш на новите софиянци!?!

54

до 48

преди 6 години

gogo ти няма как да купиш каквото и да е било, защото просто нямаш възможност. И комплексарщината ти се излива тук от яд, че все пак някои хора са успели да инвестират в жилище.