14

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Артист надарен от Бог.Жалко че си го прибра толкова рано.

13

Анонимен

преди 6 години

Има един Стефан Щерев водеше предаване по НОВА, този друг ли е ?

12

Евгени Георгиев

преди 6 години

Филмът е Пътят назад. The way back. По-действителен случай е. Част от него е сниман в България. Режисьор е големият Питър Уиър.

11

Анонимен

преди 6 години

Имаше един американски филм "Бягство". Ако не се лъжа с Колин Фарел. Ставаше дума за бягство от съветски концлагер по времето на Сталин. Там Чечо имаше епизодична роля. Беше затворник-готвач в лагера.

10

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че си е заминал толкова рано. Специфичен артист беше, но артист. С ролята на съдия Паралиев беше готин. Вечна му памет!

9

Миско

преди 6 години

Тоа като умря и стана известен.

8

до 6

преди 6 години

Да наистина и аз се сетих, че играе и в ПОД ПРИКРИТИЕ - забиха му една вилица във врата, показаха го за около 2 секунди. Е, нямаше реплики но пак го има в екипа на филма и е взел някое хонорарче, за което хората работят поне два-три месеца.

7

до 6

преди 6 години

Не чувстваш ли че ставаш смешен - да сравняваш един известен само сред роднините си и приятелите си с име като Робърт де Ниро.Ами то и аз мога да се снимам статист от втория ред в някой филм и да претендирам след това колко съм велик, че съм играл в един филм с холивудските актьори.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Не е нужно да показваш колко си неадекватен, да не казвам некултурен.Човека не беше Ал Пачино или Леонардо ДиКаприо, но беше един от много талантливите български актьори.Снимал се е в около 40 филма, при това с актьори като Ед Харис, Колин Фарел, Робърт Де Ниро, Морган Фрийман...Освен това в тетрите имаше безброй роли.Верно пиеше много, но пък мама му стара не беше единствен.Беше пич.

5

Анонимен

преди 6 години

Бе чудя се къде съм го виждал и накрая се сетих.Тоя съм го виждал само веднъж в една серия в "Под Прикритие" където го играе бос на бандитска банда заедно на една маса с още няколко такива боса и Иво Андонов, когато разбра, че иска да му краде от бизнеса и му заби една вилица във врата.

4

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости, ама сега и тоя ще го изкарат някакъв кой знае колко велик артист.Лично аз не го бях чувал до смъртта му.

3

бай Тъпчо

преди 6 години

Абе кога умре некой ги погребват, други ги кремират, пък трети требва ги бутилират

2

Анонимен

преди 6 години

Блатечки и той с това пиене и пушене ще последва скоро съдбата му.

1

Анонимен

преди 6 години

Умират добрите и младите ,дъртите доносници на ДС са още тук по медии и в живота ни!Един предател на Г Марков ,който няма да спомена защото тук се цензурира това име продължава да върши радостите си.Бог даде покой на умрелия!