33

Тест

преди 6 години

Въпрос с повишена трудност: Кои държави просперират ?със Президент Милиардер +илисъс Президент Генерал -

32

панализатор

преди 6 години

Доказан човек на .....Как ставаш милиардер без да имаш покровителКръсника си има Кръсник Жал ми е за чехитеевро съюза отвъръща на удара

31

Анонимен

преди 6 години

Чехите се изложиха

30

111

преди 6 години

Доживяхме цървулковците да избират богаташи ,освен да ги грабят,и да ги управляват.***!Само след 2-3 години цялата тази дясно популистка помия ще отиде в канализацията,защото богатите знаят и могат само да стават още по-богати, а не да дават на бедните!Китай е модела на "новата ера",както реши последният им конгрес-съчетаване на пазарната икономика със социалната политика при постепенно въвеждане на политическия плурализъм!Русия е 4-5-та цигулка-пропусна историческия си шанс да бъде лидер!

29

Кротко

преди 6 години

Виждате увредени сме от нови черни спи генератори инсталирани на цигарени кутии подават тежко увредените в главите жертви мъже.

28

до 14

преди 6 години

Богатите никога не са оправяли света. Те оправят винаги само себе си. Днес е времето на популизма.

27

Анонимен

преди 6 години

Ако всички крадящи милярдери трябваше да станат президенти, значи трябва да преназначим премиера си...

26

Анонимен

преди 6 години

Май е времето на несистемните кандидати да печелят в евроатлантическия свят. Това значи, че са омръзнали дори на себе си с лицемерието, което пръскат по света с пълни шепи.

25

Анонимен

преди 6 години

Откога комунистите харесват милионери?Откогато " ги назначиха" за милионери.Пролетарии бяха. Експоприираха експоприаторите и самите те станаха капиталисти, та сега разсипват всичко.Нали разполагат с пари, за които не са се трудили

24

Анонимен

преди 6 години

Цветан Василев -президент.Колко милиарди окраде и пак нищо не могат да докажат.

23

Анонимен

преди 6 години

Браво на чехите! Винаги са били първи в борбата, това от Яношик го знаем и от чешкото въстание 1956г.

22

Смехурко

преди 6 години

До ФАКТ!На какъв език пишеш бе, брато?Ти или си забравил българския, или никога не си го научавал.

21

ФАКТ!

преди 6 години

До СмехуркоМи да на командно е така диша че дишат не.рите и ара.ите в Европа по простата причина че белите европейци едвам поемат въздух по старческите домове!

20

Смехурко

преди 6 години

"къф елит бе брат запада е на командно дишане"*** кво приказваш?Той Запада е на командно дишане от 7 ноември 1917 година.Скоро ще станат сто години оттогава, а той диша, та се къса. Да не говорим, че ония, които преди го погребваха по три пъти в месеца, сега си пращат там синчетата, дъщеричките, па и паричките.

19

ФАКТ!

преди 6 години

Нищо не са извадили тоя бил проевропеец демек същите ла.на!

18

Анонимен

преди 6 години

ЧЕШКИЯ ГЕРБ

17

Анонимен

преди 6 години

И чехите извадиха късмет.Само ние останахме за присмех с тая наведена слугинските Тиква.

16

М, да ...

преди 6 години

До 17 АнонименЕлит /политичиски, традиционен-исторически/ има единствено във Великобритания! Останалото l EI е плява нарекла се елит/политически/!

15

ФАКТ!

преди 6 години

До Анонименкъф елит бе брат запада е на командно дишане.Ниска раждаемост разцепване на идеи застаряващо население вълни от съмнителни мигранти.Провал на политиката им в Близкият Изток в Германия недостиг на работници във Франция безработица и са пред социален срив щото Макрон иска да премахне привилегиите им.Италия с по-голяма безработица от франция.Испания се цепи след тях Корсика и Белгия.Кви лисици тва са обиконовени кокошкари!

14

Хашек

преди 6 години

Липсва само Партията на умерения прогрес в рамките на закона.