13

Armeec

преди 6 години

Podlogi, dori vi e strah da napishete sektor G i pishete V...

12

Skunk

преди 6 години

А кои са истинските фенове? Тези, които похапват семчици и пазят тишина, все едно са на театър? И някои спомена лудогорец. Та на евромачовете на лудогорец стадиона е пълен, заради гостуващия отбор, а не заради тях самите. Нямат една песен. Ако играят Левски или ЦСКА, ехти чак до дружба, до люлин до бистрица и сухата река. Защото тези отбори имат фенове, а не семкари!

11

Анонимен

преди 6 години

Това са надрусани и пияни загубеняци, а не истински спортни фенове.

10

китарата на Елвис

преди 6 години

Ако някой купи китарата на Елвис Пресли на търг, може да си свири на нея колкото иска, но дори и да вземе неговото име, никога няма да стане Елвис и да има неговата история. Да си я носят със здраве емблемата, но НИКОГА няма да станат ЦСКА и да имат неговата история!!!

9

ЦСКА за смях

преди 6 години

За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали...

8

Анонимен

преди 6 години

Преродените български гладиятори! Ами отстъпете им стадиона пък да си ги гледаме като едно историческо зрелище - re-enactment.Вместо мечове и копия ще им оставим купчина камъни, празни бутилки, димки, пиратки и тн! Защо не ги ползваме рационално?

7

Литекс

преди 6 години

До Мислител 6Тоя пример няма нищо общо бе промит мозък.Случая е такъв ,все едно да имаш дете ,то да почине,след което да осиновиш друго дете и да се правиш че е същото.Всички ли припознавачи сте толкова слабоумни ? Чак се написал "мислител" нашия ...боже.Каквито и мантри да въртите е факт че сте преименуван Литекс ,а цесека го няма !

6

Мислител до 1

преди 6 години

Ако фалираш това означава ли че си друг човек и нямаш право на същото име!Тоест ако ти фалираш да речем МВР няма ли право да ти издаде карта за същата самоличност!

5

Мислител

преди 6 години

*** от Левски и ЦСКА са ***!Все пак говедата са с класи под чорбата!

4

давид виденое

преди 6 години

това не са фенове т.е любители на отбора те не глсдат фудболния мач те просто ревът и крещят и търсят с кого да се збият гаменчета софийски .Едни палки по гърба от полоцията пък да се оплакват в Стразбург или при КИМ ЧЕН УН

3

Анонимен

преди 6 години

Кой е бил съдията - Стефчо Апостолов ли?

2

Няма вече дерби

преди 6 години

Няма вече дерби, защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

1

Гюнтер

преди 6 години

Това да не става нищо от теб,да играеш ганкиното но пък да имаш претенции за Бог и кретеноидни питекантропи надрусани да са ти фенове...Някога за Лудогорец да,сте чули такива неща?!..ми няма,те момчетата си играят футбол,затова е така.