26

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се забрани на употребилите алкохол да носят в себе си огнестрелно оръжие. Ако хванат пиян със заредено оръжие в него, да му се отнема разрешителното поне за 10 години и да може да си възстанови правото само, ако в този период не е хващан да шофира в нетрезво състояние и няма други криминални прояви.

25

Георги

преди 6 години

Само го погледнете, умен поглед, добър външен вид и облекло от Армани, и синът на Злати Златев - златистия, една симбиоза между политици и престъпници, това е България.

24

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

За някои л е к е т а белина няма открита. Ей ги и тез двамцата - типичен пример за това. Интересно, обаче. Показват само синчето на мутрата, а на Доли Арс - не. Значи, все пак има някаква йерархия, когато ножа опре до кокала - първо изгарят мутричките, а после някой от по-високите етажи (когато са замесени заедно, де).

23

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Абе хора, това че имаш право да притежаваш оръжие НЕ ТИ ДАВА ПРАВО, да го разнасяш заредено по улиците, освен ако не е по време на изпълнение на служебните ти задължения. Дори в къщи трябва да се съхранява НЕ заредено. Така че първо от там трябва да го почнат- отнемане на правото да борави с огнестрелно оръжие

22

Ludoto Lenche

преди 6 години

..poglednete debila ot snimkata (chernata shapchitsa )...viarvate li na "izvineniata mu " ?!??....tozi smesnik ,moje da bade saden za niakolko neshta i da poluchi efektivni prisadi !...tova obache e samo pri polojenie ,che imame darjava ,zakoni i zakonnost v neia !...V koeto az dalboko se samniavam !!!

21

ПИЧ

преди 6 години

Пистолета бил на Арсенов - всеки зане че майка му беше много билзка до Саксуборготтски.Златков стрелял с неговия пистолетнещо не се връзваА баща му по времето на НДСВ беше доста покровителстван от изпълнителната власт.това може да случи само в България преди време беше имаше случка с трагичен край но тя също бе потулена от ГЕРБ

20

Анонимен

преди 6 години

И в двата случая щеше да ги оправдаят! Добре че няма пострадъли!

19

б.б

преди 6 години

значи стреляли а показанията на свидетели различни.те всички са за зандана заедно с адвоката.после питате защо всички и мало и големо емигрира.

18

Анонимен

преди 6 години

Децата на мафия и политици приятели. Чудно защо.

17

Анонимен

преди 6 години

Абе а ако някой го застрля при самозащита...щот реално той застрашава чуждия живот? Кой е виновен?

16

Анонимен

преди 6 години

Престъпните наклонности се предават по наследство.

15

Мдаа

преди 6 години

Тоя убавец с един по-остър нож да му се отрежат тoпките, а след това да се дадат на някое улично куче да ги изяде.

14

Голям прос

преди 6 години

Е, щом се извинява.... Да не вземе сега съда да го глоби. Даже и да беше улучил някого по невнимание, не бива да го съдят.

13

Мутата

преди 6 години

И тоя ще свърши като баща си пълен неудачник който стана известен с това че позневаше някои от големите през деведесетте години иначе е по кух и от Динко.

12

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Е НАЛИ ВСИЧКИ ТУК ПОДКРЕПЯХЕ ИДЕЯТА ХОРАТА ДА ИМАТ ПРАВО ЗАКОННО ДА ПРИТЕЖАВАТ ОРЪЖИЕ .ЕТО ВИ СЕГА ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНЕ НА ОРЪЖИЕ , СЪЗДАВАЙТЕ СИ СТРЕСОВЕ И ДОРИ СЕ ИЗБИВАЙТЕ С ПОВОД И БЕЗ ПОВОД

11

евакуация

преди 6 години

Евала на защитчничката им.Заради такива като нея България е на това дередже.Преди време така беше и в моя град който е голям областен град,малко по малко свестните и паралиите се изнесоха и сега глад мори добитака там.Вече свестните и паралиите и от София бягат.Сега София е България само тя остана но скоро и там ще свърши живота заради политици,съдии и прокурори.Аз избягах,евакоирах се сега живея спокойно и бих казал луксозно във бяла държава където съд,прокуратура и държава работят.

10

DJAC

преди 6 години

И единият и другият са ***.

9

Анонимен

преди 6 години

Еее, кво толкова е станало, какво сте го емнали момчето, че то даже никого не е успяло да гръмне. Младо е още, ще се ошлайфа, ще почне да ги цели.Знаете ли как чукчите са селектирали милите кученца Хъски? Порода изключително близка до вълка и едновременно с това почти напълно не агресивна. В продължение на хиляди години, всяко псе проявяващо агресия е било веднага убивано.

8

Румен

преди 6 години

Нека плюенето почне сега!Ако сега разбирате,че всички са в кюпа...говори зле за вас...

7

Анонимен

преди 6 години

Съединението прави силата - разбраха го политици и мафиоти... само българският народец не може да го разбере, жалко. Ако го беше разбрал нямаше да се дели на партийни фенове, а щеше да ги постави да висят на местата си.