17

ivailo

преди 6 години

" Популисти "???? Явно са някакви по-нормални политици, щом ги наричате така.

16

Анонимен

преди 6 години

ЧЕХИТЕ СА МИСЛЕЩИ ХОРА.

15

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ИМА ДА ВЪРТЯТ ЧЕРВАТА НА БРЮКСЕЛСКИТЕ УРУНГЕЛИ.

14

мнение

преди 6 години

Като гледам този на снимката с двете патерици, веднага ми става ясно , че в Чехия и куцо и сакато е против ЕС. Затова Чехия е една от най-добре развиващите се икономики, защото не слуша еврочиновниците. А ние си спряхме блоковете на АЕЦ, за да им угодим. Спряхме Южен поток, пак за да угодим на еврочиновниците. И други проекти спряхме, за да угодим. И какво стана? Цъфнахме, та и вързахме - и като държава, и като народ. След 10-годишно управление на слугинско-крадливата партия ГЕРБ сме заникъде.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Ами, да! Популисти са, защото зоват: "Avanti, popolo" (напред, народе) срещу опасността от наглите нашественици, прикриващи се като нещастни "бежанци".

12

Анонимен

преди 6 години

Онзи ден Австрия, днес - Чехия ... "популисти" били! Смешен плач!

11

До 9, 10 и 12

преди 6 години

9, 10 и 12, много сте прави! Това е пътят и за нас!

10

мнение

преди 6 години

А либералната партия на кое място е. Ако изобщо я има. В сегашния смисъл "либерализъм" значи да се предаваш пред всичко. Да се предаваш пред разни мигранти, които виждаш, че са пълно гюбре. Да се предаваш пред разни смрадливи ***, които също не са хора. Затова думата "либерализъм" в днешно време е позорна и сатанинска. Голям срам е някой да каже, че е либерал. Защото либерализмът освен с пиедалщина с друго не се е проявил. Затова всички либерали са пиедали.

9

Анонимен

преди 6 години

ДВЕТЕ ПЪРВИ ПАРТИИ СА ЕВРОСКЕПТИЧНИ И НЕ ЦЕПЯТ БАСМА НА БРЮКСЕЛ.ПО-ДОБРИ СА ОТ ОРБАН В ТОВА ОТНОШЕНИЕ.ОСВЕН ТОВА ЧЕШКИЯТ ПРЕЗИДЕН КАЗА В СЪВЕТА НА ЕВРОПА, ЧЕ Е ВРЕМЕ УКРАЙНА ДА ПРИЕМЕ, ЧЕ КРИМ Е РУСКИ И ДА СЕ СВАЛЯТ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ, ЗАЩОТО СА ВРЕДНИ ЗА ИКОНОМИКАТА НА ЕВРОПА.

8

Циник

преди 6 години

Няма по-големи популисти от Мурксул...и брюкселските и иб рикчии!С мъглявите лъжи за мултикулти ( което е една безобразна лъжа ) и мътните им оправдания за филантропия и либерализъм...ни полагат на жертвения олтар на най-ниската световна из мет! Превръщат ни в слуги на африкански и азиатски шебеци, на които не им дреме за нашата култура, традиции, и закони!Затова - сега е модерно на родолюбците да се казва - популисти!

7

Аз

преди 6 години

Които не се харесват на безделниците от ЕС са или популисти, или сепаратисти, или националисти!А не си дават сметка, че часовникът вече цъка!

6

Анонимен

преди 6 години

Да... Всички партии и лидери, които искат да запазят идентичността на народите си, а не да ги оставят да потънат в гмежта на прииждащите диви племена, са наричани подигравателно популисти. Дано се разпадне по-скоро това недоразумение ЕС!

5

Анонимен

преди 6 години

Браво на чехите.Краят на Еврохейския петалски съюз се приближава с всеки изминал ден.Не може 27 държави да хранят едни *** извратени старци в Брюксел.

4

До 3

преди 6 години

Популистка означава че мисли за народа, но на еврохейовете това не им харесва.

3

Анонимен

преди 6 години

Какво означава "популистка"?

2

редник

преди 6 години

Ако се появят извънземни в БГ , ще спечелят изборите убедително ! Гарантирано от избиратели без избор !

1

Анонимен

преди 6 години

Кефят ме чехите.Първите няколко партии са силно антимигрантски.