21

Злобни пикатентропи

преди 6 години

Браво на кмета Дреков! Ей това е мъж на място! Красноречиво им каза, че няма как да спре собственик, който спазва закона. Стига с тази завистлива пасмина протестиращи. Да не би да не са знаели, че като си купуват апартамент в ливадата, пътят е кален и прашен. Нали, за да се изгради този път до тези псевдогражданята, трябва и други да строят, за да могат строителите да изградят улиците и тротоарите за своя сметка и да плащат тротоарно право по време на строителството.

20

София

преди 6 години

До Некой си...Е, какво! Те не са ли хора!?!

19

справедлив

преди 6 години

Предполагам там живеят много млади специалисти:доктори,учители,програмисти,строители и т. н. И те имат право на нормален живот.Не бъдете игоисти!

18

Американ

преди 6 години

А в Америка много трудно може да се построи нещо без съгласието на съседите и/или квартала, за за подобни големи проекти се изисква нещо като миниреферендум.

17

Анонимен

преди 6 години

Застроителите в нашия квартал изрязаха 100-годишни орехи и брястове, акации, ако някой си сложи туя на балкона, това ще е...

16

Анонимен

преди 6 години

Тия дни ми се наложи да отида с колата в Манастирски ливади. Ужас и безумие е шофирането и паркирането там. Като си помислих, че тия хора всеки ден са така, направо ми стана жал за тях.

15

Анонимен

преди 6 години

Важното е да си у Софето. И близо до Витоша.

14

Nona

преди 6 години

Новите столичани,нали искате в София!!!Скоро ходих там,всички коли са с регистрация СМ,Е,У,ОВ,Т,EH ..Същото е ии в Манастирски ливади,сградите са една върху друга,за тротоари изобщо не става дума! УЖАС и БЕЗУМИЕ!За нищо на света не бих живяла там!

13

Анонимен

преди 6 години

Протеста е на новите софиянци срещу най-новите софиянци. Продават каквото могат в провинцията и искат да живеят в южните квартали на София. За да казват, че живеят в полите на Витоша. Заради тях южните квартали са в това положение презастроени. И не се усещат, че протестират срещу себе си.

12

Анонимен

преди 6 години

Там живеят основно от новите софиянци.

11

Анонимен

преди 6 години

На всички селяни около София изведнъж им се при иска да стават граждани.

10

анонимен

преди 6 години

подкрепям хората стига с това строителство изтеглете се на изток и на западима терени защо ни вземате вьздуха и светлината

9

Анонимен

преди 6 години

Мая Манолова каква хуба работа свърши в Симитли. Ушко щеше още да дерибейства.

8

Селянин

преди 6 години

Ами, га станахте столица си бяхте село (12 000 с овцете). После надойдоха и други селянЕ, и селото стана гоУемо, (*** град не станА). Ся си пречите, не щото сте много, ами щото сте прости и не знаете как да одите без да се кюскате един о друг..

7

Анонимен

преди 6 години

Ами и ние не искахме да се строят още сгради в софия, ама е на - построиха се.Преди 40 години от центъра се виждаше телевизионната кула на копитото и цяла витоша.Сега виждам простряните *** на съседката. Да беше 18 годишна ***-дойди, *** тя неква 50 годишна брантия.София се превърна в ***. Това не е от днес разбира се. Започна се още с построяването на "Зоните" преди 35 години.Явно ние дъртите софиянци ще трябва да ходим да живеем на село, за да може селяните да дозастроят всичко в софия.

6

ДЮЛГЕР МАНГО

преди 6 години

Застроителите на градинки протестират срещу....застрояването на градинки!!!

5

Некой си...

преди 6 години

В този квартал живеят основно от "новите" софиянци...

4

Анонимен

преди 6 години

кръвта на социалистическите убийци обагри новия асфалт

3

Анонимен

преди 6 години

ПЪРВО ДА ИЗРИТАТ МАЯ МАНОЛОВО ЗА ДА ДОКАЖАТ ЧЕ НЕ СА СОЦИАЛИСТИ, ПОСЛЕ ДА ИЗРИТАТ И ЧЕРВЕНИЯ ИНВЕСТИТОР.

2

Край

преди 6 години

Софиянци не знаят, че ако се изпълнява точно градоустройствения план на София - всички южни квартали ще бъдат по-плътно застоени от Атина и Истанбул и ще виждаме зеленина само в саксия. Отделно от това общината направи така че да се возиш с кола в София е по-евтино отколкото да се качиш на градски транспорт. В резултат баракудите задръстиха улиците.Фандъкова иска да възлага обществени поръчки и не и е до вас.